Skägg för män

10 erilaista tapaa hoitaa partasi

Yksi tämän päivän miesten suurimmista muotilauseista on parta. Miehet kaikkialla maailmassa ovat liittyneet tähän trendiin, jossa on hyvä parta ja partatyylejä. Parta voi olla minimalistinen lyhyillä kasvohiuksilla tai miehillä voi olla pitkät kasvot. Riippumatta partasi hiusten pituudesta, se vaatii samaa huomiota kuin päänahan hiukset. Joten, miten hoidat partasi? Tässä on 10 tapaa hoitaa partasi.

1- Käytä ravintoa ja vitamiineja:

Yksi tekijöistä, jotka voivat auttaa sinua saamaan hyvän parran, on varmistaa, että sinulla on korkea hiilihydraattinen ruokavalio. Keskity myös A-, D- ja E-vitamiinipitoisiin ruokavalioihin. Proteiinit ja vitamiinit ovat tärkeitä, mutta niitä ei kannata liioitella.

2- Kasvojen hiusten pitäminen puhtaana:

Yksi tärkeimmistä asioista partasi hoitamiseksi on varmistaa, että se pysyy puhtaana. Älä liioittele tätä puhdistusta, mutta muista puhdistaa partasi kerran päivässä sen jälkeen, kun olet päättänyt päivän parranpesushampooilla ja hoitoaineilla.

3- Kosteuta partaöljyllä:

Tärkeintä tässä on välttää partaöljyä, jonka pääainesosana on monityydyttymätön kasviöljy. Kokeile sen sijaan öljyjä, joissa on tyydyttyneitä tai kertatyydyttymättömiä öljyjä, kuten kookos- ja jojobaöljyä.

4- Harja ja kampa:

Hyvän parran ylläpitämisen ydin on harjan ja kampan käyttö. Talin eritys on erittäin tärkeää parran kasvulle. Harjaus ja kampaus auttaa samassa. 

5- Partabalsami:

Partabalsami on parran kosteusvoide. Nämä ovat tehokkaita kosteusvoiteita, jotka auttavat sinua pitämään partasi kosteutettuna ja vahvana.

6- Halkeiden päiden leikkaaminen:

Jos partasi on hajanainen, se tarkoittaa, että partasi on jäykkä ja karkea. Shampoo ja kosteuta partasi ja varmista myös, että leikkaat myös partaa.

7- Nuku hyvin ja harjoittele:

Riittävä uni ja kuntoilu vaikuttavat testosteroni- ja DHT-tasoihin. Nämä kaksi ovat tärkeimpiä tekijöitä, jotka auttavat parran kasvussa ja ylläpidossa.

8- Parran lisäravinteet:

Vaikka useimmat partalisät eivät ole niin hyödyllisiä, voit silti etsiä tarpeitasi ja odottaa innolla lisäravinteiden ottamista, jotka voivat auttaa sinua saamaan paremman parran. Ravintolisät, kuten D-vitamiini, ovat välttämättömiä ja niitä voidaan ottaa määrättäessä.

9- stimuloi verenkiertoa:

Partastimulaattorit ovat rullia, jotka auttavat stimuloimaan ihoa ja karvatuppeja. Nämä rullat auttavat kuljettamaan paremmin tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita partahiuksiin.

10- Lopeta leikkiminen hiuksillasi:

Usein ihmisillä on tapana leikkiä kasvohiuksillaan. Kun teet niin, hän saa hiukset alttiiksi fyysiselle rasitukselle, mikä voi johtaa huonoon parran muotoon ja halkeamiin.

Kaikilla miehillä on erilaisia ​​partatyyppejä, sellaisen hankkiminen ei ole vaikeaa, koska se on luonnollinen prosessi, parran ylläpito on tärkeä asia. Yllä mainitut tavat marinoida partasi auttavat sinua säilyttämään sinua muistuttavan parran.

Takaisin blogiin