10 skäggodlingstips Hur man får ett helskägg

10 parrankasvatusvinkkiä: Kuinka kasvattaa täysi parta

Suurimmalle osalle miehistä voi aina kasvaa parta. Riippuen siitä, kuinka kauan olet valmis sietämään tuskallista ja kiusallista siirtymistä puhtaasta ajetusta epätäydellisesti siivoamattomaan, saatat tai ei. Mutta kaikilla miehillä ei ole yhtä menestystä parran kasvattamisessa, ja joidenkin kaverien mielestä se on helpompaa kuin toisten. Mutta se vaatii vain pientä omistautumista, jos olet tosissasi parran kasvattamisessa.

Jos olet valmis kasvattamaan parran, et voi tehdä sitä itse. Tarvitset apua partaystävällisten tuotteiden ja suunnitellun suunnitelman muodossa, miltä haluat partasi näyttävän. Joten niille, jotka haluavat välttää väistämätöntä kiusallista aikaa ja kasvattaa sen sijaan kauniin parran, tässä on parhaat tekniikat ja temput.

  • Vältä leikkaamasta:

Trimmaus monien mielestä nopeuttaisi parran kehittymistä. Sen tueksi ei kuitenkaan ole tieteellistä näyttöä. Vältä siksi parran leikkaamista hinnalla millä hyvänsä, jos haluat kasvattaa sen pitkäksi. Hoida kasvojen hiukset vasta 4–6 viikon kuluttua, jos ne ovat jo alkaneet kasvaa.

  • Kasvata parta kuorimalla ihosi:
För att utveckla ett skägg, exfoliera din hud

Jos et pidä huolta kasvoistasi, et voi odottaa parran kasvamista. Aloita käyttämällä kuorinta tai kuorinta kuorinnan suorittamiseen. Kuori kerran tai kahdesti viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Tämä stimuloi sekä kasvojen kuolleita ihosoluja että uusien karvojen kasvua.

  • Pese kasvosi säännöllisesti:

Kasvojen päivittäinen puhdistaminen on välttämätöntä, jos olet teini-ikäinen, joka haluaa kasvattaa parran. Päivittäinen kasvojen pesu poistaa kuolleet ihosolut, jotka tukkivat karvatupet pitäen ne puhtaina ja puhtaina. Siksi se edistää kasvojen karvojen kehittymistä ihollasi. Voit puhdistaa kasvosi miedolla kasvovedellä tai geelillä.

  • Varo sisäänkasvaneita karvoja:

Sisäänkasvaneet hiukset ovat eräänlainen hiustyyppi, joka kasvaa takaisin pinsetin tai ajelun jälkeen. Tällaiset karvat voivat ärsyttää ihoasi ja haitata partasi kasvua. Epätasainen parran kasvu on mahdotonta ihmisille, joilla on sisäänkasvaneita karvoja.

  • Käytä kasvunedistäjiä:

Voit käyttää paikallisia lääkkeitä tai kasvua stimuloivia aineita kasvojen karvojen kasvun edistämiseen. Mutta piristeillä on myös joitain kielteisiä vaikutuksia, kuten punoitus ja polttava tunne.

  • Säilyttää ihon kosteuden

Parran kasvuun pelkkä puhdistus ja kuorinta eivät riitä. Voit päästä eroon kuivasta ja hilseilevästä ihosta kosteuttamalla kasvojasi usein. Lisäksi se parantaa kasvosi ulkonäköä.

  • Syö riittävästi proteiinia:
Konsumera tillräckligt med protein

Proteiini on toinen tekijä, joka parantaa mahdollisuuksiasi kehittää parta. Eräitä tunnettuja proteiinin lähteitä ovat munat, naudanliha, pähkinät, linssit ja pavut. Voit kasvattaa parran nopeammin, jos käytät tällaisia ​​luonnollisia proteiinilähteitä.

  • Tärkeitä vitamiineja:

B6, B12 ja B1 ovat kaikki tärkeitä vitamiineja, joita tulisi kuluttaa. Nämä vitamiinit nopeuttavat parran kasvua poistamalla vapaita radikaaleja kehosta.

  • Kasvohieronta:

Kokeile kasvohieronnan sisällyttämistä hoitoosi, jos olet etsinyt kotihoitoa auttamaan teini-ikäisen parran kasvua nopeammin. Se lisäisi parran kasvua ja kiertäisi enemmän verta. Samat risiini- tai kookosöljyn edut voidaan saada käyttämällä voimakasta partakasviöljyä.

  • Vähentää stressiä:

Kasvosi kuolleet ihosolut voidaan korjata työskentelemällä ja hallitsemalla stressitasosi. Tämän seurauksena parran kasvu kiihtyy, kun parta kasvaa nopeammin rentouttavassa olosuhteissa. Harjoittelu on käytännöllinen tapa saavuttaa tämä. Lisääntyneen verenkierron ansiosta parran kasvu rohkaistaan.

Herra Beard Ne tarjoavat korkealaatuisia parranhoito- ja hoitotuotteita ja takaavat positiivisen ja yhtenäisen kokemuksen palveluitaan käyttäessäsi.

Takaisin blogiin