Trimmer för män

10 vinkkiä miesten trimmerin käyttöön!

Hiukset näyttävät olevan täällä jäädäkseen, vaikka muoti tulee ja menee. Ainakin toistaiseksi. Ja niin kauan kuin vartalon karvat ovat asialistalla, niin on myös hoito-ohjelma ja laitteet, joita tarvitaan nukan pitämiseen loitolla. Tämän seurauksena sähköparranajokoneen tai trimmerin valitseminen kylpyhuoneen kaappiin on yksi tärkeimmistä päätöksistäsi. Trimmaus, pohjustus ja muotoilu kuuluvat miehen päivittäiseen rutiiniin yhtä paljon kuin kylmä olut. Joten tässä on kymmenen ideaa miesten hiustenleikkurin käyttämiseen.

Hiukset pubissa:

Ihmiset rakastavat trimmaamista vyön alle, mutta on tärkeää käyttää oikeita työkaluja yksityisiin osiin. Tämä on kehosi viimeinen paikka, jossa huolimaton tekniikka tai huonompi varustus on hyväksyttävää. Etsi yritystä, jolla on parranajokone, joka voi navigoida alankomaisilla alueillasi erinomaisella herkkyydellä ja antaa sinulle haluamasi pehmeän parranajon.

Butt:

Trimmaus voi helposti ohentaa lantiohiuksiasi, olipa sinulla sitten hieman nukkaa takana tai täyskarvainen matto. Käytä ohjauskampa saavuttaaksesi halutun pituuden ja ajele kostealle tai kuivalle iholle, jotta saat tasaisen parranajon, joka ei jätä sinulle tuskallista sänkeä seuraavana päivänä.

Hiukset kulmakarvassa:

Varoituksen sana: väärä kulmakarvojen harjaus voi harventaa kulmakarvojasi vakavasti, joten ole varovainen, sillä ne eivät välttämättä kasva kokonaan ulos, jos teet virheen. Monet miehet hoitavat kulmiaan, mutta jos et halua mennä kosmetologille, trimmeri on paras vaihtoehto.

Hiukset korvassa:

Monet korva- ja nenäkarvojen trimmerit on suunniteltu poistamaan korva- ja nenäkarvat ilman koukkuun tai vetämistä. Vetoyritys sattuu ja voi johtaa follikkelitulehduksiin, ja saksien käyttö voi aiheuttaa kivuliasta pistelyä tai leikkauksia. Tämä pienempi, kevyt ja vedenpitävä trimmeri on loistava sijoitus pieniin karvanpoistotöihin, koska luultavasti pidät tupsuttomista korvista ja sieraimista.

Hiukset jaloissa:

Miehet ajavat jalkojaan enemmän kuin koskaan ennen, olipa kyse sitten urheilusta, kehonrakennuksesta, tatuoinneista tai henkilökohtaisista mieltymyksistä. Viime vuosina miesten hoitoon liittyvä tabu on haihtunut huomattavasti, ja se, miten hoidat vartaloasi ja sen estetiikkaa, on täysin sinun päätettävissäsi. Valitse, missä haluat leikata ja trimmata tai ajella sydämesi kyllyydestä.

Kainalokarvat:

Monet miehet ajelevat raajonsa eri syistä. Monipää trimmeri on ihanteellinen parranajoon tai käsivarsien karvojen leikkaamiseen, olit sitten kilpaurheilija tai haluat vain karvaton vartalon. Se on myös vedenpitävä, joten voit käyttää sitä sekä märkänä että kuivana.

Hiukset selässä:

Vartalokarvojen trimmerit ovat tietysti saatavilla yksin parranajokoneille, jotka haluavat pitää selkäkarvansa hallinnassa. Jos olet valmis hallitsemaan selkähiuksiasi, voit helposti käyttää monipäistä trimmeriä ja ottaa kaiken irti hiustenhoitoajasta.

Sinun vihasi

Pään parranajo on sekä punk että käytännöllistä. Lyhyemmät hiukset ovat parempia, jos hiusrajasi on unohtunut. Voit leikata, jotta sivut pysyvät tiukoina tai suorina, jolloin saat sileän, erittäin viileän, ilman karvajäämiä trimmerin ohjauskamoilla.

Rintakarvat:

Lukemattomat miehet pitävät parempana sileästä rintakehästä, ja parranajo parantaa lihaksen muotoa. Vaikka jotkut miehet pitävät vahauksesta, tutkijat suosittelevat kivun ja kulujen jättämistä väliin ja investoimaan sen sijaan monitoimitrimmeriin. Säädettävien ohjauskampojen ja ensiluokkaisten keraamisten terien ansiosta voit työskennellä niin sujuvasti kuin haluat.

Parta:

Voit käyttää sähköistä hiusleikkuria saadaksesi täysin sileät kasvot tai pitämään partasi kunnossa. Säädettävillä päillä, joiden avulla voit valita haluamasi hiuspituuden, paras vartalohiusleikkuri leikkaa turvallisesti päästä varpaisiin.

Mr Beard voi helposti tarjota sinulle laadukkaimmat vartalo- ja kasvokarvojen trimmerit varmistaen samalla sujuvan ja luotettavan työkokemuksen.
Takaisin blogiin