Tips för skäggvård

7 miesten kohtaamaa partahygieniaongelmaa!

Miehet ovat yhtä mieltä siitä, että parran ylläpitäminen vaatii paljon vaivaa. Se on muodikas, kova ja rohkea. Silti, jos et huolehdi siitä kunnolla, se ei kestä kauan. Yleensä kaverit vain kasvattavat partaa, mutta eivät tiedä parranhoidon tarpeesta. Tässä on seitsemän yleisintä ongelmaa, joita saatat kohdata yrittäessäsi kasvattaa paksua partaa.

Kutina:

Kliande skägg

Kesäaika pahentaa partaa korkean lämmön ja hien vuoksi. On yleistä, että hikoilu siedetään, mikä aiheuttaa epämukavuutta. Tämän epämukavuuden aiheuttaa kesällä parran alla oleva kuiva iho. Aloe Vera -geeli on uskomattoman kosteuttava ja ihoa rauhoittava, joten se on ihanteellinen tähän käyttöön. Se lievittää ärsytystä lähes välittömästi eikä jätä jälkiä.

Hilse parrassa:

Vaikka saatat ajatella, että hilse ei koskaan vaikuta partaan, se voi. Hilse ei ole vain päänahan ongelma; se voi kehittyä partaan myös kuivan ihon, ankaran sään tai jopa stressin seurauksena. Käytä helpotusta varten partaöljyä tai seerumia.

Kuiva parta iho:

Partasi kuivuu lopulta ja muuttuu sitkeäksi. Melkein joka päivä tekijät, kuten pöly, kosteus ja lämpötila, vaikuttavat partasi kuivumiseen. Tämän välttämiseksi etsi sulfaattittomia parranpesu- ja hoitoaineita sekä luonnollisia vaihtoehtoja.

Haiseva parta:

Riittämätön hygienia on joskus tämän tilan lähde. Partasi hoitaminen on välttämätöntä, ja sinun tulee tehdä käytäntö pestä se noin 6 tunnin välein. Saatat tuntea olosi ahdistuneeksi tietyissä yhteyksissä, jos sinulla on haiseva parta. Valitse sulfaattivapaa hoitoaine kahdesti tai kolmesti viikossa hajun neutraloimiseksi sekä öljyisiä voiteita ja partahoitoja, jos niitä on saatavilla.

Skäggtrassel:

Vaikka villipartat ovat houkuttelevia ja houkuttelevia, ne voivat antaa sinulle epämiellyttävän ja epähygieenisen ulkonäön. Parran kasvaessa kasvojen karvoja on vaikeampi hallita. Harjaa hiuksesi usein, kun ne ovat märät, ja vältä harjaamasta niitä kuivina saadaksesi puhtaan ja hienovaraisen ilmeen.

Akne:

Vaikka parran kasvattaminen suojaa ihoasi saasteilta ja auringonvalolta, se voi myös aiheuttaa aknea herkkähiuksisilla miehillä. Tämä voi pahentaa tilannetta ja kutina voi pahentaa tilannetta. Bakteerit, jotka kerääntyvät karvatuppien ja sisäänkasvaneiden karvojen ympärille, voivat lisätä ärsytystä, mikä johtaa vakavaan akneen.

Laastari parta:

Jokaisen parta on erilainen, ja jokaisen kutojan parran kasvu on erilainen. Joillakin ihmisillä on vähän vaikeuksia kasvattaa pitkiä, meheviä lukkoja, kun taas toisilla on vaikeuksia tehdä pullastaan ​​paksumpaa ja vahvempaa. Riippumatta siitä, onko sinun mielestäsi helppoa kasvattaa partasi, joskus se kasvaa hitaasti tai ei ollenkaan. Onneksi on olemassa erilaisia ​​kasvojen hiusten monimutkaisia ​​vitamiineja, kuten parranhoito ja nuorentavat hiustenhoitotuotteet, jotka voivat nopeuttaa prosessia.

Herra Beard Ruotsi voi helposti toimittaa sinulle parranhoitosarja ja korkealaatuisia lisävarusteita. He arvostavat aikaa ja vaivaa, joka kuluu partasi kasvattamiseen, ja tekevät kaikkensa varmistaakseen, että kokemuksesi heidän tuotteistaan ​​ja palveluistaan ​​on mahdollisimman mukava.

Takaisin blogiin