7 yleistä kasvojen ja parran pesuvirhettä

Kasvojen oikea pesu johtaa kauniisiin kasvoihin, huuhtele pois ja hiero partapesuun. Ymmärtääksesi 7 virhettä, jotka tehtiin kasvojen ja parran pesussa, sinun tulee käydä läpi alla olevat kohdat. Ennen kuin siirrymme virheisiin, palkataan ammattilaisia, kuten Mr. Beard, selittämään ne paremmin.

Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, lähetä sähköpostia osoitteeseen kontakt@mrbeards.me.

  1. Joko peset partasi paljon tai et pese sitä kertaakaan

Parran ja kasvojen kauneuden säilyttämiseksi sinun on pestävä kasvosi vähintään kerran päivässä. Tämän lisäksi voit kesäkaudella löytää iholta likaa ja epäpuhtauksia. Parran suhteen sinun on pestävä kasvosi joko kerran tai kahdesti viikossa.

  1. Pese parta väärällä ruumiinlämmöllä

Yleensä on koettu, että kaikki tykkäävät virrata kuumaa vettä ja se voi poistaa ihon. Tämän lisäksi kylmä vesi auttaa suojaamaan huokosiasi avautumiselta. Jotta tiedät, mikä vesi sopii parhaiten kasvojen ja parran pesuun, sinun on kokeiltava haaleaa vettä.

Jos sinulla on ongelmia, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen kontakt@mrbeards.me.

  1. Yrität pestä parta ja kasvot väärällä tavalla

Kasvoja pestäessä tulee muistaa olla käyttämättä vanhaa saippuaa kuorimiseen. Se sisältää vahvoja kemikaaleja, eikä se ole hyväksi kasvoillesi ja kasvojen hiuksille. Oletko koskaan huomannut kutisevaa ja kiristävää ihoa suihkun jälkeen? Jos kyllä, syy on saippuasi. Sen sijaan, että käyttäisit vanhaa saippuaa, voit korvata sen erityisellä parta- ja kasvojenpesuaineella. Seurauksena on, että se voittaa ihon ja parran hiekan ja lian vaikuttamatta ihon pH-tasapainoon.

  1. Kätesi eivät toimi kuin ammattilaiset

Käytätkö pesulappua suihkussa? Jos kyllä, vaihdatko sitä päivittäin? Jos vastaus on ei, voit joko vaihtaa pyyhkeen joka päivä tai käyttää käsiäsi hankaamiseen. Kun bakteerit lisääntyvät lämpimässä ympäristössä. Voit välttää tartuntariskin kuumentamalla kasvojasi ja partasi käsilläsi.

  1. Teet sen väärin

Puhdistusaineella voit hieroa ympyröitäsi ulospäin. Jos käytät tätä menetelmää kasvojen ja parran pesuun, parannat kehosi verenkiertoa ja sävytät ihoasi.

Voit karkeasti pestä reunat. Karkean pesun sijaan sinun tulee pestä pehmeillä ja hellävaraisilla käsillä. Jos jatkat voimakasta pesua, saatat lopulta vahingoittaa ihoasi. Jos aloitit tarkan parranpesumenetelmän, sinun on suoritettava tämä vaihe huolellisin käsin.

  1. Hiero sitä raakalla tavalla

Kun kuivaat kasvojasi, taputtele kasvosi ja partasi kuivaksi hieronnan sijaan. On useita syitä välttää kasvojen ja parran hieromista. Syynä on se, että ihoa hieromalla voidaan poistaa rasvahappoja, lipidejä ja proteiineja, joiden avulla voit estää kasvojen ärsytystä.

  1. Sinun ei tarvitse odottaa parran kosteuttamista

Heti kun peset kasvosi, voit käyttää kasvovoiteita ja partaöljyjä. Kasvojen pesun jälkeen huokosesi avautuvat ja välitön kosteutus lukitsee huokoset vedellä. Odottelun sijaan voit käyttää parranhoitotuotteita ilman stressiä.

Saat lisätietoja partatuotteista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kontakt@mrbeards.me.

Takaisin blogiin