Allt du behöver i ett skäggkit

Kaikki mitä tarvitset täydelliseen partaan yhdessä partasarjassa

Parran kehittyminen vie aikaa. Kivulias siirtyminen hoitamattomista kasvojen hiuksista täyteläiseen, pörröiseen partaan vaatii paljon aikaa ja kärsivällisyyttä. Parrankasvatuspakkaus voi kuitenkin auttaa sinua siirtymään puhtaasta ajetusta parraksi hetkessä, jos sekään puuttuu sinulta. Parhaat parrankasvatussarjat sisältävät hiusten kasvu- ja hoitotyökaluja, jotka pitävät kasvojen hiukset vahvoina ja terveinä niiden kasvaessa. Joten kun olet valinnut kasvojen muotoisi parhaiten sopivan partatyylin, pakkaa partapakkaukseen näitä tuotteita ja nauti sitten tulevista kohteliaisuuksista ja itseluottamuksesta.

Täydellisen partasarjan tulee sisältää seuraavat osat:

  • Partaleikkuri:

Suurin osa miehistä, mutta eivät kaikki, saattavat muistaa ajanjakson, jolloin hiustäplä vain ilmestyi. Helpoin tapa ylläpitää haluamaasi muotoa parran kasvaessa on käyttää trimmereitä, erityisesti kaulassa. Yksi partatrimmerin tärkeimmistä eduista on sen kannettavuus. Ammattimaisen 6-in-1-laitteen ylläpito ja käyttö on paljon helpompaa partaleikkuri.

  • Partashampoo

Valitse ihotyyppisi mukainen parranpuhdistusaine. Partasi hoito alkaa oikeista tuotteista. Kun valitset kasvojen puhdistusainetta, etsi sellainen, jossa on salisyyli- tai glykolihappoa vaikuttavana aineena, jos sinulla on rasvainen tai akneen taipuvainen iho. Tarkista myös etiketistä, että tuote ei ole komedogeeninen, mikä tarkoittaa, että se ei tukkeuta huokostasi. Ei-komedogeenistä puhdistusainetta suositellaan myös, jos sinulla on normaali iho. Jos sinulla on erityisiä iho-ongelmia, voit etsiä aktiivisia ainesosia, jotka parantavat tai ehkäisevät aknea.

  • Partabalsami:

Valitse partakosteusvoide samalla tavalla kuin shampoo tai puhdistusaine: Partabalsami voi toimia parhaiten, jos ihosi on altis akneen. Jos sinulla on normaali tai kuiva iho, harkitse partaöljyn käyttöä. Kun ihosi on herkkä, valitse kosteusvoide, jossa ei ole tuoksua ja joka ei ole komedogeeninen. Levitä kosteusvoide heti parran pesun jälkeen ja taputtele kasvosi varovasti kuivaksi pyyhkeellä parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi. Kosteusvoiteen levittäminen tulee tehdä, kun iho ja parta ovat vielä märkiä.

  • Derma rulla:

Derma-tela luo mikroskooppisia pistoreikiä, kun liikutat sitä ihollasi. Näiden pistohaavojen tarkoituksena on saada iho reagoimaan tavalla, joka edistää terveen hiusten kasvun kannalta välttämättömän kollageenin tuotantoa. Sen kautta voidaan antaa aktiivisia yhdisteitä kosteuttamaan, täyttämään tai edistämään kollageenin muodostumista. On ehdotettu, että dermarollerin käyttö auttaa sinua kasvattamaan kauniimman parran nopeammin, koska on olemassa todisteita siitä, että mikroneulaus voi auttaa päänahan hiustenlähtöön.

  • Oikea:

Sax

Voit siirtyä sisään saksilla ja kamalla, kun trimmeri on turvallisesti poissa ylpeiden kasvojen hiuksistasi. Terävät sakset ovat välttämättömiä, koska niitä on helpompi hallita. Vaikka se ei ehkä ole nopein tapa hoitaa kasvojen hiuksia, lopputuotteesta tulee mestarillisesti muotoiltu taideteos. Ole varovainen liikkuessasi eteenpäin.

  • Tuli:

Haluatko säilyttää tahrattoman ympäristön? Tätä tarvitset. Välissä oleva materiaali poistetaan kammalla, sillä se voi kaivaa melko syvälle. Älä koskaan aliarvioi partasi mahdollisuutta tarttua mihinkään. Pidä asia ajan tasalla; se on sinun velvollisuutesi. Partasi tulee kammata.

Tarpeesi parhaista parranhoitosarjoista ja materiaaleista voidaan yksinkertaisesti täyttää Mr. Beard Ruotsi. He tekevät kaikkensa varmistaakseen, että kokemuksesi heidän tavaroistaan ​​ja palveluistaan ​​on mahdollisimman mukava, koska he ymmärtävät, kuinka paljon partasi kasvattaminen vaatii.

Takaisin blogiin