Ovatko Derma Rollerit tehokkaita parran kasvuun?

Voitko käyttää derma-rullaa parran kasvun stimuloimiseen? Todettakoon: mikään vempain, temppu tai varjoisa kärki ei ole rajaton parhaan parran kasvattamisessa. Parran kasvattaminen vaatii sitoutumista ja kykyä ajatella laatikon ulkopuolella. Se edellyttää myös, että arvioit parran takana olevan ihon laadun ja valitset ihanteelliset partaöljyt parranhoitoon.

Parran kasvattamisessa on noudatettava useita sääntöjä. Tämä tarkoittaa sitä, että pysyt jatkuvasti nesteytettynä, syöt hyvin, valitset poikkeuksellisimman parrankasvun ja erinomaiset tuotteet ja ensisijaisesti varmistat oikean verenkierron kasvojen alueelle. Derma-rullat ovat tulleet kuuluisiksi miesten keskuudessa, kun he käyttävät niitä parran kasvattamiseen.

 Miten Derma-Rollers toimii?

Derma-rullat ovat pienempiä, kädessä pidettäviä laitteita, jotka muistuttavat pientä kartiota, mutta piikkien sijaan rullapäässä on satoja pieniä neuloja. Nämä ohuet neulat juuri ihon pinnan alla edistävät kollageenin muodostumista, mikä voi kiristää ihoa ja vähentää arpien esiintymistä. Ne voivat myös stimuloida hiusten kasvua parantamalla alueen verenkiertoa.

Naiset käyttivät niitä minimoimaan ryppyjä ja kasvojen arpia, mutta miehet löysivät ne nopeasti ja alkoivat käyttää niitä päänahan ja hajanaisen parran hoitoon. Kollageeni on yksi kehon tärkeimmistä rakenneproteiineista, ja sitä löytyy sidekudoksistamme, kuten kynsistä, hiuksista ja ihosta.

Kuinka dermarullat voivat auttaa parran kasvua

Mikroneulauksen kyky parantaa ihon terveyttä on dokumentoitu laajasti. Mikroneulauksen tehokkuudesta hiuspohjan hiusten kasvun edistämiseksi on tehty tutkimusta, mutta vain vähän on tutkittu, kuinka paljon dermarullat voivat auttaa parran kasvua.

Vuoden 2016 tutkimuksessa todettiin kuitenkin, että minoksidiili (Rogaine) voi hieman parantaa parran kasvua. Mikroneulaus osoitti lupaavaa hiustenlähtöä hoidettaessa vuoden 2017 tutkimuksessa, varsinkin kun se yhdistettiin lisähoitoihin, kuten minoksidiiliin ja paikallisiin steroideihin.

Mikroneulaus voi kiihdyttää parran karvojen kasvua, lisätä ravinnepitoista verenkiertoa alueelle ja stimuloida kollageenin ja keratiinin muodostumista. Terve verenkierto on välttämätöntä hiusten tuotannon ja ihon terveydelle. Derma roller voi myös indusoida kantasolujen kasvutekijöiden erittymistä.

Onko parta mikroneulattava säännöllisesti?

Siihen liittyy mahdollisia riskejä dermarollerit kun ne tunkeutuvat ihon läpi. Käyttäjät voivat kokea aluksi lievää ihoärsytystä, kuten punoitusta ja tulehdusta, mutta näiden sivuvaikutusten pitäisi hävitä muutaman päivän kuluttua.

Saatat myös kokea lievää verenvuotoa. Jos sinulla on paljon verenvuotoa, saatat painaa rullaa liian lujasti ihoa vasten.

Useimmat asiantuntijat suosittelevat derma-rullan käyttöä kahdesti viikossa kasvojen karvojen kasvuun. Anna ihon toipua ja korjata itsensä ennen kuin puhkaiset sen uudelleen Derma Rollerilla. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi mikroneulaus tulisi tehdä kolmen päivän välein.

Tietenkin neulojen koolla on suuri merkitys siihen, kuinka usein voit käyttää Derma Rolleria. Voit tehdä Derma Rollin joka päivä, jos se on 0,25 mm:n neulatyyppiä. Jos telallasi on laajempi neula, jonka koko on 0,5 mm, noudata 2x viikossa -sääntöä. Voit rullata kasvojen hiusaluetta turvallisesti kerran viikossa 0,75 mm Derma Rollerilla.
Takaisin blogiin