Skägg ser utpåsommaren

Onko partasi valmis kesään? 3 vinkkiä, jotka auttavat sinua näyttämään hyvältä tänä kesänä

Kesäkaudella haluat vaihtaa partakoneeseen. Syy parranajokoneen käyttöön on se, että kosteus, lämpö ja lisääntynyt altistuvan ihon todennäköisyys kannustavat ajatukseen, että parran pitäminen voi olla epämiellyttävää kesäkuusta syyskuuhun. Näin ei kuitenkaan ole. Pääsyynä on se, että tällä pelillä ei ole merkitystä, vaan se saa sinut tuntemaan kesän kuumuuden. Ymmärtääksesi sen paremmin, voit lukea seuraavan artikkelin.

Olemme täällä poistamassa koko lämpöongelman, mutta saatat miettiä, kuinka kesällä on mahdollista välttää lämpöongelma parran kanssa. Vaikka parta suojaa sinua tuulelta ja sateelta. Tämän seurauksena se auttaa sinua unohtamaan kesäiset partaongelmat. Lisäksi monet parrakkaat miehet väittävät, että se jäähdyttää leukalinjaasi, sillä voit pitää hikeä ja kosteutta kasvoillasi. Saatuaan tietää, että partasi on valmis kesään. Siirrytään nyt joihinkin parhaisiin suositeltuihin vinkkeihin kuuman ulkonäön säilyttämiseksi. Ennen kuin siirryt vinkkeihin, jos haluat hoitaa partasi, voit pyytää apua Mr Beardilta.

Voit poistaa epäilyksesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kontakt@mr.beard.se.

3 vinkkiä ulkonäön säilyttämiseen

Tässä on joitain parhaita vinkkejä kuuman ulkonäön hoitamiseen.

  1. Vältä parran hikoilua

Undvik att svettas skägget

Olipa sinulla parta tai parta, hikoilet kasvoillesi. Jos asut kosteassa ilmastossa, et voi lopettaa hikoilua.

Jotta tiedät yhden parran omistamisen suurimmista eduista kasvoillesi, voit hankkia ShamWow'n kasvoillesi. Parran ja viiksien avulla voit hallita hien liikettä kasvoja kohti.

Tämän lisäksi parrastasi olevan kuolleen ihon poistamiseksi sinun on poistettava se 100 % villisian harjaksisella harjalla.

Jos hikoilet enemmän, sinun täytyy käydä suihkussa ja pestä partasi nopeasti, jolloin ihosi ja partasi kuivuvat. Tämän välttämiseksi kuivuminen on välttämätöntä käytät partapesua ja huuhteluainetta.

  1. Trimmata

Jos sinun on vaikea pitää pitkää parta, voit pitää lyhyen parran. Jos luulet kesän olevan tärkein syy, voit saada uuden tyylin.

Suosituksemme mukaan voit yrittää pitää chevron-viikset, pitää hauskaa Magnum PI:n tai Miami vice Energyn kanssa. Jos olet uusi viiksimaailmassa, voit valita vaihtoehdoksi parran.

Trimmare

  1. Ruoka tänä kesänä

Saatat ajatella, että jotkin kesän parhaista ruoista ovat parrakkaalle ehdottomasti pahimpia. Esimerkiksi jäätelö, grillikylkiluut, s'mores, sämpylät, hummeri, tacot, raput, vesimeloni, maissintähkä, hot dogit ja paljon muuta.

Ratkaisu tähän ongelmaan on pitää taskukampa mukanasi.

Saat lisätietoja parran hoidosta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kontakt@mrbeard.se.

Takaisin blogiin