skägg växer kan dölja områden ansiktshår är gles

Parran kasvattaminen voi piilottaa alueita, joissa kasvosi karvat ovat harvassa!

skägg växer kan dölja områden ansiktshår är gles

Poskien hajanainen kasvu on tyypillinen ongelma partaa kasvatettaessa. Useilla miehillä on paksummat hiukset ylähuulella ja huulten ympärillä. Riippumatta siitä, haluatko kasvattaa täyden parran, saatat miettiä, voitko tehdä jotain täyttääksesi ne sivut, joissa hiuksesi ohenevat. Et kuitenkaan voi tehdä paljon edistääksesi tuoreiden kasvojen karvojen kasvua. Suurin partasi paksuuteen vaikuttava tekijä ovat geenisi. On kuitenkin olemassa tekniikoita, joilla saat partasi näyttämään täyteläisemmältä ja optimoivat geneettistä potentiaalia. Harkitse alla olevaa artikkelia saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka päästä eroon hajanaisesta parrasta.

Mitkä tekijät vaikuttavat parran kasvuun?

Geneettisillä tekijöillä on suuri merkitys määriteltäessä kykyäsi tuottaa parran hiuksia. Monet ihmiset olettavat, että enemmän testosteronia saa partasi jatkamaan kasvuaan. Valitettavasti, jos sinulla on lääketieteellisesti alhainen testosteronitaso, on epätodennäköistä, että hormonaaliset muutokset ovat syynä täpläiseen kehitykseesi. Testosteronin muuttamiseksi dihydrotestosteroniksi kehosi käyttää entsyymiä, jota kutsutaan 5-alfa-reduktaasiksi. DHT stimuloi hiusten kasvua sitoutumalla partasi follikkelien reseptoreihin. Testosteroni- tai DHT-tason nostaminen ei sen sijaan ole niin yksinkertaista kuin isomman parran kasvattaminen. Hiustesi DHT-herkkyys määrittää partasi pituuden. Tätä herkkyyttä hallitsee suurelta osin DNA.

Anna sen kasvaa:

Tämän, niin selkeästi kuin se onkin, pitäisi olla esityslistan kärjessä. Kun annat hiuksesi peittää enemmän kiinteistöjä, voit olla viikkoja, ellei kuukausia, poissa partasi näyttämisestä oikealta parrasta. Ensimmäinen ohje parran kasvattamiseen ei ole ajaa parranajoa.

Säännöllinen harjoittelu:

Harjoittelu ja laihdutus parantaa testosteronia ja verenkiertoa, joilla kaikilla on merkittävä vaikutus kasvojen karvojen kehitykseen. Suhteellisen lyhyet, korkean intensiteetin harjoitukset kannustavat testosteronia nousemaan nopeammin ja estävät sitä putoamasta. Kehosi hormoni stimuloi parran kasvua, joten käy salilla ja hikoile, jos haluat isomman parran.

Partaseerumia tulee käyttää:

Parran hoito tulee tehdä säännöllisesti. Partaseerumin ja kosteutusrutiinisi avulla voit tehdä tämän joka päivä tai yön yli. Partaseerumi sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka tunkeutuvat hiuksiin ja tekevät niistä rauhalliset ja sileät.

Harkitse mikroneulausta:

Mikroneulaus on verenkiertoa lisäävä tekniikka, johon kuuluu kasvojen pistäminen pienillä neuloilla. Luotettavan lähteen mukaan se voi olla hyödyllinen hiusten kasvun edistämisessä miehillä, joilla on miestyyppinen kaljuuntuminen, mutta on epäselvää, auttaako se myös parran kehittymiseen.

Herraparta on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa ja voi helposti auttaa sinua kaikissa partaan liittyvissä ongelmissa. He voivat tarjota sinulle nopeasti laadukkaita parranhoito- ja kasvupakkauksia, jotka tekevät ihmeitä partasi ja sen hyvinvoinnin parissa.

Takaisin blogiin