Tips för skägg

Parhaat vinkit parran hoitoon!

Parranhoito on välttämätöntä miehille, joilla on kasvohiuksia. Onneksi terveen parran ylläpitäminen ei ole koskaan ollut helpompaa miehille. Parran hoidon ymmärtäminen voi myös auttaa parran kasvussa, hoidossa ja muotoilussa. Jos etsit parhaita tekniikoita partasi hoitoon, tämä on oikea paikka. Lisäksi nämä parranhoitoideat opettavat sinulle kuinka hoitaa hyvin hoidettu parta yksinkertaisimmilla tavoilla.

  • Pese ja hoitaa partasi:

Parran oikea pesu on ensimmäinen askel parran hoitamisessa, jonka kasvattamiseksi olet tehnyt niin kovasti töitä. Vastusta silti tarvetta käyttää mitä tahansa saippuaa tai shampoota, joka sinulla on käsilläsi seuraavan pesun yhteydessä. Tällaiset tuotteet aiheuttavat enemmän haittaa kuin hyötyä, jättäen sinulle epäterveelliset kasvokarvat ja huonon ihon. Pidä partasi ja ihosi ravittuna ja terveenä käyttämällä erityisesti kehitettyä parranpesua ja hoitoainetta miedoista ainesosista. Kasvojen hiukset suojataan ja pehmennetään kosteuttavalla partasaippualla.

  • Parran leikkaaminen on tärkeää:

Voit aloittaa partasi hoitamisen, kun hiukset ovat kosteutetut ja hallitut. Ensinnäkin pidä partasi leikattuina varmistaaksesi, että se jatkaa kasvuaan ja pysyy vahvana. Parran leikkaamisen tulisi kuitenkin alkaa tarkoituksella. Valitse pituus, joka imartelee kasvojasi, ja leikkaus, jossa olet mukava. Ole erittäin varovainen leikkaaessasi ja trimmaaessasi, aloita pitkästä pituudesta alustavan arvion saamiseksi ja lyhennä sitä vähitellen. Saadaksesi oikean muodon lyhyelle parralle, aloita 3- tai 4-suojalla ja leikkaa sitten 1- tai 2-suojalla. Salli joitakin virheitä leikkaamalla parta hieman pidempään kuin haluat.

  • Partarenkaasi tulee sekoittaa

Sekoita partarengas, jotta vältytään kurittomalta kaulapartalta ja saavutetaan siisti tyyli. Etsi viiva tai alue, jossa leukasi alkaa sulautua niskapartasi ja leikkaa siisti pääntie. Aloita yhdistämällä keski- ja etusormesi Adamin omenan yläpuolelle. Keskisormesi yläosa määrittää, missä partasi alapuoli leikataan, ja voit piirtää tämän viivan trimmerilläsi. Seuraa leukalinjasi luonnollista käyrää löytääksesi pääntie. Kiinnitä lyhyt suojus trimmeriisi ja leikkaa noin tuuma tuoreen pääntien alareunasta leukalinjaan kontrastin vähentämiseksi. Saadaksesi halutun parran haalistumisen jatkamalla pidemmän suojuksen lisäämistä leikkuriisi ja leikkaamalla parta.

  • Hanki laadukkaita parranhoitolaitteita:

Tarvitset kunnollisen partaleikkuri huolehtia parrastasi ja viiksistäsi kunnolla. Saatavilla on useita erinomaisia ​​all-in-one-partaleikkureita kohtuulliseen hintaan, jotka sopivat monenlaisille hiustyypeille ja -tyyleille.

Parhaimmilla miesten partaleikkureilla on voimaa ja mukautumiskykyä kaikenlaisten kasvojen karvojen hoitoon ja halutun lopputuloksen aikaansaamiseen. Valitse akkukone, jossa on itseteroittuva ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä, vahva moottori, vedenpitävä rakenne käyttömukavuuden vuoksi ja kaikki lisävarusteet.

Herra Beard Ruotsi on laaja valikoima korkealaatuisia parranhoitotuotteita. Heillä on pitkä historia alalla ja he tekevät kaikkensa varmistaakseen, että sinulla on miellyttävä ja luotettava kokemus heidän palveluistaan.

Takaisin blogiin