Skäggväxt för män

Parran kasvu ja mitä tehdä sille

Miehet kaikkialla maailmassa haluavat täyden parran, joka näyttää terveeltä. Partamuoti on ollut miesten muodin kohokohta jo jonkin aikaa, ja ihmiset seuraavat tätä trendiä nykyään. Kasvu ohut parta riippuu monista tekijöistä, erityisesti geneettisistä tekijöistä. Joillakin miehillä on erittäin paksu täysi parta, kun taas monet kamppailevat säilyttääkseen saman. He haluavat korjata hajanaisen partansa. Joten, miten kettu kasvattaa vuohenparkin? Mitä asialle voidaan tehdä? Tässä on joitain tapoja, joilla voit saada täyden parran ja vähentää partasi laastareita.

1 - Luota partaan:

Tämä kuulostaa erittäin dramaattiselta, mutta ensimmäinen askel kohti hajanaisen partasi korjaamista on luottaa partaan. Jos sinulla on hajanainen parta, älä huoli, vaan keskity alueisiin, joilla on hyvä parran kasvu. Säännöllinen parranajo ja trimmaus eivät välttämättä ole paras ratkaisu hajanaisen parran korjaamiseen, vaan ole kärsivällinen ja odota, että partasi kasvaa täysimääräisesti.

2- Valitse paras tyyli:

Yksi suurimmista ongelmista on, että ihmiset ajattelevat, että täysi parta on ainoa hyvä partatyyli. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Pitää olla varma, että hajanaisella parralla voi olla erittäin hyvä ja siisti parta, joka näyttää myös hyvin hoidetulta. Sinun tulisi etsiä tyylivaihtoehtoja, jotka ovat saatavilla henkilön parralle, ja kokeilla tyyliä. Jos se sopii sinulle, ongelmasi on ratkaistu.

3- Pidä huolta parrastasi:

Parran hiukset ovat paljon herkempiä kuin päänahan hiukset, ja siksi on erittäin tärkeää huolehtia partahiuksista. Luonnollisten parranhoitotuotteiden käyttö on tärkeintä. Käytä runsaasti A-, D- ja E-vitamiinia sisältäviä partaöljyjä. Suosi mieluummin partaöljyjä, joissa on tyydyttynyttä tai kertatyydyttymätöntä öljyä, kuten kookosöljyä ja jojobaöljyä monityydyttymättömän öljyn sijaan. Voit myös käyttää partarullia, jotka auttavat ylläpitämään hyvää verenkiertoa parran karvatupissa varmistaen, että partasi saa tarpeeksi mineraaleja kasvua varten.

4- Harjoittele partasi:

Parran harjoitteleminen on sen hoitamista niin, että se seuraa polkua, jota haluat sen kulkevan. Varmista milloin parta kasvaa kohti täyttä potentiaaliaan, se kasvaa kohti paikkoja, joissa on vähemmän karvoja. Tämä auttaa peittämään paljaat partakohdat.

5- Muuta elämäntapaa:

Viimeinen mutta yksi tärkeimmistä asioista on varmistaa, että muutat elämäntapaasi parhaaksi. Nuku hyvin ja harjoittele. Tämä auttaa sinua lisäämään DHT:n ja testosteronin tasoa kehossasi.

Hajanaisesta parrasta ei ole syytä huoleen. Yllä luetellut tavat auttavat sinua voittamaan sen, jotta voit muotoilla partasi haluamallasi tavalla.

Takaisin blogiin