10 bästa verktyg för skäggvård

10 parasta parranhoitotyökalua miehille, joilla on parta

Viimeisen vuosikymmenen aikana parran kasvava suosio on johtanut partatuotteiden lisääntymiseen, jotka on suunniteltu helpottamaan uuden parran hallintaa. Mutta jos olet uusi parran kasvattamisessa, markkinoilla olevien hoitotuotteiden valtava määrä voi olla pelottavaa. Valtava määrä vaihtoehtoja voi jättää sinut epäselväksi siitä, mitä tarvitset ja mitä et tarvitse. Älä huoli; Et ole yksin. Tässä viestissä käymme läpi kymmenen parasta partatyökalua, jotka sinulla on ehdottomasti oltava hoitopakkauksessasi.

Parranleikkaussakset:

Partasi koostuu noin 30 000 yksittäisestä karvasta, joista jokainen kasvaa hieman eri tahtia. Kun partasi kasvaa pidemmäksi, huomaat, että jotkut hajakarvat ovat pidempiä kuin toiset. Voit käyttää sähkötrimmeriä näiden leikkaamiseen. Mutta kunnollinen partaleikkuri tekee noiden karvojen leikkaamisesta paljon helpompaa. Partaleikkurit tekevät myös viiksien leikkaamisesta paljon helpompaa, koska ne tarjoavat enemmän tarkkuutta ja hallintaa kuin sähköiset leikkurit.

Sähkötrimmeri:

Elektrisk trimmer

Muutaman ensimmäisen kehitysviikon jälkeen tarvitaan sähköinen partaleikkuri hahmotella uutta partaa. Kun partasi kasvaa pidemmäksi, käytät sitä poskilinjojen muotoiluun, parran perushuoltoon ja jopa parran leikkaamiseen.

Partaharja:

Aloita partasiharjan käyttö noin kuukauden kuluttua partasi kehityksestä, jotta se pysyy terveenä ja alla oleva iho kuorittuneena.

Partakampa:

Kammat tarvitaan parrankarvojen selvittämiseen ja solmujen poistamiseen. Kun kampaat pitkiä, paksuja hiuksia, jotka haluavat solmua ja takkua, käytä kamman suurimpia hampaita. Nouse pohjasta kasvoillesi.

Oksasakset:

Trimmerit yhdistetään leikkureiden kanssa. Kiinnitä sopiva leikkuri haluamasi parranajokokemuksen mukaan. On olemassa tietyntyyppinen leikkuri, joka sopii suurille hiuksille, vaikka leikkurit ovat välttämättömiä trimmaustyökaluja parranajoon tai jopa erilaisiin tyyleihin.

Parranhoitosetti:

Kaikki alkaen partaöljy hoitoaineeseen, parranhoitopaketissasi pitäisi olla markkinoiden parhaat tuotteet. Valitse tuotteet, joilla on korkeat arvosanat ja vähäinen kemikaaliherkkyys. Jos mahdollista, osta sarja, joka sisältää shampoon, öljyn, hoitoaineen ja hoitoaineen. Hyvä valikoima tuotteita, joihin voit palata, olisi täydellinen miehellesi. Puhumattakaan siitä, kuinka nämä elementit pehmentävät särkyvää partasi.

Rake rinta:

Rakborste

Voit aina hieroa parranajovoidetta kasvoillesi kämmenillä ennen harjaamista. Oma parranajoharja on kuitenkin parempi, koska se on terveellisempi.

Parranajokoneet:

Markkinoilla on monia partakonetta. Jokainen partakonetyyppi auttaa sinua kasvattamaan omanlaisen parran. Voit valita minkä tahansa tyylin partasta täydellisen puhtaasta ajelusta sänkiin. Varmista vain, että partaveitsesi ovat puhtaita ja hyvässä kunnossa.

Turvaparranajokoneet:

Nämä partakoneet eivät sovi kaikille, mutta niillä on useita etuja, jotka tekevät niistä erinomaisen hoitotyökalun. Parranajokoneissa on suojaava pinnoite, joka pitää ihon pehmeänä parranajon jälkeen. Lisäksi, koska se on irrotettava, voit helposti vaihtaa sen uuteen.

Patronrachyvs:

Pohjimmiltaan patruunaparranajokone on partakone, jossa on tilaa kolmelle terälle. Jos et ole perehtynyt parranajomenettelyyn, partaveitsen suurempi joustavuus tekee siitä täydellisen valinnan sinulle. Jos etsit sänkeä, tämä voi antaa sinulle tarkan parranajon. 

Takaisin blogiin