En komplett guide om 7 naturliga sätt att odla ett skägg snabbare

Täydellinen opas luonnollisesti stimuloivaan kasvojen karvojen kasvuun, "7 tapaa kasvattaa parta nopeammin"

On mahdollista, että ne, joilla ei ole kasvojen karvoja, ajattelevat, että parran kasvattaminen on helppoa. Koska hiukset kasvavat luonnollisesti, täydellisen parran tyylin ja muodon valinnan tulee myös olla luonnollista. Mutta kuten jokainen, joka on yrittänyt kasvattaa partaa, voi todistaa, se ei ole aina helppoa. On olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä nopeuttaaksesi prosessia ja varmistaaksesi, että partasi näyttää mahdollisimman hyvältä, kun se lopulta kasvaa. Jatka lukemista saadaksesi parhaat vinkit parran kasvun parantamiseksi. Harjoitus parantaa verenkiertoa, mikä voi nopeuttaa prosessia. Stressin vähentäminen edistää myös parran kasvua.

Ei ole helppoja tapoja kasvattaa täyteläistä partaa muutamassa päivässä, vaikka kaikki haluaisivatkin kuulla täydellisen, kauniin luonnollisen parran kasvattamisesta. Täydellistä partaa ei voida saavuttaa tuottamalla maagisesti enemmän testosteronia. Kärsivällisyys antaa sen kasvaa ulos on tärkeä osa hyvän parran kasvattamista.

 Ensimmäisenä päivänä muotoilu alkaa. Haluat olla täysin varma, että sinulla on kaikki tarvittavat instrumentit ja että käytät luonnonöljyä apuna alkukasvun aikana. Tarvitset sähköparranajokoneen partaleikkuri (tai partasakset, jos haluat) ja parran hiustenhoitotuotteet, kuten hoitoaine, kampa, parranpesuaine, shampoo, kookosöljy ja muut miesten hoitovälineet.

Ensimmäisenä päivänä muotoilu alkaa. Haluat olla täysin varma, että sinulla on kaikki tarvittavat instrumentit ja että käytät luonnonöljyä apuna alkukasvun aikana. Tarvitset sähköparranajokoneen, partatrimmerin (tai partasakset, jos haluat) ja parranhoitotuotteita, kuten hoitoainetta, kampaa, parranpesuainetta, shampoota, kookosöljyä ja muita miesten hoitovälineitä.

Tässä on 7 tapaa saada partasi kasvamaan nopeammin:

Salaisuus on terveellinen ruokavalio: Tasapainoinen ja ravitseva ruokavalio on tärkeä myös kehollesi ja parrallesi. B- ja D-vitamiinit hyötyvät hiusten kasvusta. Siksi voit nopeuttaa tervettä kasvua sisällyttämällä ruokavalioosi näitä vitamiineja sisältäviä ruokia. D- ja A-vitamiinia on runsaasti täysjyväviljoissa, kalassa, kananmunassa, pähkinöissä ja lihassa, ja niiden tiedetään stimuloivan hiusten kasvua ja parantavan hiusten kuntoa. Terveen hiusten kasvun varmistamiseksi sinun tulee ottaa B-, C- ja E-vitamiineja. Nämä vitamiinit ovat markkinoiden parhaita hiusten kasvutuotteita.

Päivittäinen harjoitus: - Säännöllinen liikunta auttaa ylläpitämään terveyttä. Lisäksi partasi hyötyy siitä varmasti. Harjoitus lisää verenkiertoa, mikä edistää karvatuppien kasvua. Se lisää testosteronin tuotantoa. Tämä puolestaan ​​stimuloi parran kasvua.

Luotetuin unikumppanisi: - Jotta parta kasvaisi, sinun on saatava tarpeeksi lepoa. Terve uni uudistaa soluja ja auttaa poistamaan myrkkyjä elimistöstä. Lisäksi se parantaa testosteronin tuotantoa, mikä edelleen parantaa hiusten kasvua. Itse asiassa tutkimus on osoittanut lopullisesti, että unen puute hidastaa parran kasvua.

Vältä tupakointia: - Tupakolla on monia terveysvaikutuksia. Myös kykyysi kasvattaa parta vaikuttaa negatiivisesti. Mahdollisuutesi kasvattaa hyvä parta ovat olemattomia, koska monet tupakanpolton kemikaalit aiheuttavat DNA-vaurioita ja jopa tulehdusta. Lisäksi se vaikuttaa verenkiertoon, mikä vähentää ravintoaineiden virtausta hiusrakkuloihin. Siksi lopeta tupakointi välittömästi, jos haluat upean ja terveen harjan.

Poista stressi puhdistamalla: - Jotta parta kasvaisi kunnolla, ihon on oltava puhdas. Sisäänkasvaneet karvat ja huono parran kasvu johtuvat kosteudesta, liasta ja saasteista, jotka tukkivat ihohuokosia. Ihosi on kuorittava hyvin, mieluiten lämpimällä vedellä. Se puhdistaa huokoset. Partasi on valmis kasvamaan ja kukoistamaan sen jälkeen, kun käytät kasvovettä lian ja kuolleiden ihosolujen poistamiseen pinnalta.

Älä koskaan unohda kosteuttaa: - Perusteellisen puhdistuksen jälkeen ihoa ei saa koskaan unohtaa kosteuttaa. Terve ja rehevä parta seuraa yleensä tervettä ja kosteutettua ihoa. Kasvojen pesun jälkeen voit sulkea kosteuden sisään käyttämällä luonnollisia voiteita ja öljyjä. Varo vain käyttämästä sitä liikaa ja tukkimasta huokosia edelleen kosteusvoiteella.

Älä leikkaa pois:- Jätä parta leikkaamatta! Jos haluat pitkät hiukset, vastusta halu ja anna luonnon kulkea omaa tahtiaan, jos haluat pitkät hiukset. Tarkkaile allergisen reaktion merkkejä, jos edellisestä parranajostasi tai kasvosi käsittelystä on kulunut yli neljä viikkoa. Esimerkiksi kutina karvatuppien ympärillä paljaalla iholla, jolla on pidempiä kasvojen karvoja, voi viitata ärsytyksen aiheuttamaan kosteuteen.

Lisäopastusta ja parranhoitotuotteita varten paras vaihtoehto on käydä http://mrbeard.se/. Tarjoamme loistavia ideoita ja ratkaisuja, joiden avulla voit parantaa partasi hoitoa ja saada sen kasvamaan nopeammin.

Takaisin blogiin