Five Easy Steps to A Great Beard

Viisi helppoa vaihetta upean parran saamiseksi

Yksi suosituimmista hoitotrendeistä tällä hetkellä on aloittaa paremman parran kasvattaminen. Sekä nuoret että vanhat ihmiset valitsevat kasvojen karvojen kasvattamisen.

Mutta näyttää haastavammalta kasvattaa upea parta. On yleinen väärinkäsitys, että jotkut ihmiset eivät vain pysty kasvattamaan partaa. Valitettavasti tämä on vain joskus totta. Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttaminen vaatii aikaa, vaivaa ja säännöllistä huoltoa. Näiden viiden partahiusten asiantuntijoiden ammatillisen ohjeen avulla opit kasvattamaan upean parran, joka näyttää upealta melkein minkä tahansa kasvonmuodon ja hiustyypin kanssa.

5 parasta yksinkertaista askelta saada terve ja kaunis parta

Olitpa vasta aloittamassa parran kasvattamista tai etsimässä parranhoitovinkkejä, sinun tulee olla tietoinen tietyistä parran kasvatusprosessin vaiheista. Seuraamalla näitä parran kasvuvaiheita voit luottavaisesti ymmärtää kasvojen karvojen muutokset.

Vaihe 1: Tunnista parran perusääriviivat.

Ensimmäinen askel on tunnistaa partasi luonnollinen muoto. Partalla on usein kolme eri muotoa: suorakaiteen muotoinen, soikea ja kolmiomainen. Varmista, että partasi sopii kasvosi muotoon ennen kuin aloitat. Silloin on parempi, että parannat partasi kasvojen muotosi mukaan sen sijaan, että kopioit ominaisuuksia verkossa.

Vaihe 2: Ole kärsivällinen kasvojen karvojen kasvaessa.

Kun kasvatat partaa ensimmäistä kertaa, kärsivällisyys on välttämätöntä. Et ehkä ole tottunut odottamaan muutamaa viikkoa hiustesi kasvamista. Tämä on kuitenkin tärkeää, jos haluat kehittää terveen parran, joka näyttää täyteläisemmältä ja paksummalta ajan myötä.

Vaihe 3: Varmista, että parta saa riittävästi ravintoa.

Kolmas askel on varmistaa, että parta saa riittävästi ravinteita ottamalla vitamiineja tai syömällä ravitsevampia aterioita. Näin varmistat, että kehollasi on resurssit, joita se tarvitsee kehittääkseen kasvojen hiuksia vahvemmiksi ja terveellisiksi.

Vaihe 4: Käytä täysin luonnollisia ratkaisuja, jotka myös kuorivat kasvosi puhdistaaksesi partasi.

Neljännen vinkin mukaan käytä parasta kasvojen ja parran pesua. Tämä ei ainoastaan ​​​​auta parrastasi olemaan tukevampi ja täydellisempi, vaan se myös saa sinut näyttämään yhtenäisemmältä.

Käytä kunnollista partaöljyä tai kosteusvoidetta vahvistamaan follikkelia, jos etsit ylimääräistä tyyliä ja mukavuutta.

Vaihe 5: Pidä parta siistinä ja siistinä.

Viides vinkki on pitää parta siistinä ja siistinä. Jos noudatat näitä ohjeita, partasi kasvaa nopeammin ja täyteläisempään. Muista ostaa erinomainen partaleikkuri säilyttääksesi hyvin hoidetun ulkonäön. Sinun tulee kuitenkin olla varovainen, ettet leikkaa partaa liikaa.

Johtopäätös

Parran leikkaaminen on monimutkaisempaa ja yksinkertaisempaa kuin nopea parranajo, mutta seuraamalla näitä ohjeita ja käsittelemällä kasvojen karvojasi huolellisella ja rakastavalla hoidolla, voit muuttua tyypistä mieheksi hetkessä.

Paras tapa toimia on mennä Herra Beard ammattimaiseen panokseen ja parranhoitotuotteet. He tarjoavat erinomaisia ​​ratkaisuja ja neuvoja, joiden avulla voit hoitaa partasi paremmin ja kasvattaa sitä nopeammin ja tehokkaammin.

Takaisin blogiin