Tjock skäggtillväxt Nytt utseende gallringssax

Käytä ohentavia saksia välttääksesi paksun parran kasvun ja antaaksesi sinulle uuden ilmeen.

Tjock skäggtillväxt Nytt utseende gallringssax

Vaikka monet miehet ovat nykyään tottuneet käyttämään sellaista partaleikkuri kun muotoilet partaa, sinun ei tarvitse pelätä partasaksia ja tehdä se vanhanaikaisesti.

Parranohennussaksilla on mahdollista nopeasti ja helposti leikata ja sekoittaa parta tietyiltä alueilta, erityisesti tietyiltä osilta trimmeriin verrattuna.

Partaleikkuri mahdollistaa kasvojen karvojen poistamisen nopeasti ja erittäin tarkasti. Saksin terien ansiosta, jotka ovat melko teräviä. Itse asiassa joissakin on kaareva reuna parempaan leikkaamiseen.

paksu parta ja antaa sinulle uuden ilmeen

Sinun ei tarvitse huolehtia kasvojen karvojen vetämisestä, sillä saksien terät ovat teräviä ja puhtaita. Tämän seurauksena leikkaus on aina tasaista ja tarkkaa.

Ei edes useiden vuosien käytön jälkeen muutu sellaiseksi parran ohennussakset ruosteinen tai tylsä. Toisaalta ruostumattomasta teräksestä valmistetut ohennusleikkurit ovat poikkeuksellisen kestäviä ja voivat kestää vuosia.

Koska kireyden säätö on ratkaisevan tärkeää, useimmissa saksissa on ruuvi, jolla voidaan säätää kireyttä tarpeen mukaan. Lisäksi ruuvi mahdollistaa terän helpon avaamisen ja hiljaisen leikkaamisen.

Sormenreiät ovat riittävän suuria useimpien miesten käsiteltäviksi. Nykyaikaiset sakset on varustettu kumisuojuksella parempaa pitoa varten, ja se myös varmistaa, että teräs ei naarmuta tai purista sormia. Niille, joilla on isot sormet, on mahdollista irrottaa kumi ja saada silti hyvä ote.

Joillakin saksilla on sormi. Se on hyödyllinen ominaisuus, kun pidät taukoa, koska se voi tukea kättäsi ja estää siten virheitä trimmauksessa.

Saksia voidaan käyttää parran koosta ja tyypistä riippumatta, sillä se sopii kaikille henkilöille, jotka haluavat päästä eroon karkeista, hajanaisista, halkeilevista ja hallitsemattomista hiuksista.

Nykyaikaiset harvennusleikkurit ovat kevyitä ja mukavia. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi käyttää sitä ilman vaikeuksia. Nämä sakset on pakattu muoviseen tyhjiökoteloon ja päällystetty voiteluöljyllä.

Kun käytät niitä ensimmäistä kertaa, varmista, että ne pestään saippualla ja vedellä, minkä jälkeen ne kuivataan pehmeällä liinalla ylimääräisen öljyn poistamiseksi.

Tärkein asia saksissa on terä. Terien tulee olla tarkkoja, ja mitä terävämmät leikkuureunat, sitä parempi. Viiksien trimmaamiseen käytetyillä on oltava mukava rakenne, jotta ne näyttävät tyylikkäiltä. Kasvojen karvojen takertuminen teriin ei muutu. Säädettävä ruuvi varmistaa, että sakset säätyvät halutulle tasolle ilman vaikeuksia.

Kahva on yleensä ergonominen ja siksi saksien käsittely on helppoa käyttäjän kokemuksesta riippumatta.

Nykyaikaiset parranharvennussakset ovat sellaisia, että kasvojen karvojen leikkaaminen ei vaadi juuri lainkaan vaivaa. Lisäksi saksien terät ovat kirurgisesti tarkkoja, jotta ne tarjoavat juuri sen, mitä kampaaja saattaa hakea.

Takaisin blogiin