Skäggmän

Kuumentaako parta sinua?

Vuosien ajan parrakkaat miehet uskoivat, että heidän karvaiset kasvonsa toimivat luonnollisena eristeenä; siksi olet ehkä nähnyt niin monia parrakkaita miehiä talvisin. Mutta tieteen mukaan se ei pidä paikkaansa. Vuonna 2015 tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että ihmisen pään karvat, joka on yleisin ihmiskehon karvakasvusto, eivät pysty estämään lämmönhukkaa. Joten olisi oikein sanoa, että ihmisten hiukset, olivatpa ne päässä tai poskissa, tarjoavat vain vähän tai ei ollenkaan lämpöeristystä.

Miksi sitten tuntuu, että parta pitää meidät lämpimänä ja parranajo viileänä? Plasebovaikutus on vastuussa tästä. Tämä henkilö olettaa, että paraneminen perustuu tilanteen yksinkertaisuuteen eikä hoitoon.

Lyhyesti sanottuna parta ei vaikuta kehon lämpötilaan. Mutta partalla saat mahdollisuuden näyttää ja tuntea olosi upealta. Joten tilanne on kuin win-win-tilanne.

Kuinka säilyttää parta kaikkina vuodenaikoina?

Behåll skägget under alla årstider

Parran pitämisestä on tullut trendi muutaman vuoden ajan. Miehet pitävät parran pitämisestä, koska se auttaa heitä luomaan tyyliä. Se luo terävän ja älykkään ilmeen kaikkien kasvoille. Lisäksi se piilottaa leukalinjan ja tarjoaa täydellisen kontrastin kasvoille, jolloin ne näyttävät houkuttelevilta. Mutta parran ylläpito on haastava tehtävä, koska se vaatii paljon aikaa ja vaivaa. Olipa kyseessä ranskalainen leikkaus tai hajanainen parta, jokaisella muodolla on omat vaatimuksensa, joista on huolehdittava. Siksi, jos etsit täydellistä partaa ilman sotkuisia hiuksia tai parran ryppyjä, sinun on käytettävä täydellisiä parranhoitotuotteita päivittäisessä hoitorutiinissasi.

Miesten parranpesu: Parranpesuaine auttaa sinua pääsemään eroon kaikesta lialta, epäpuhtauksista ja pölystä, joka on partasi ja antaa sille kiiltävämmän ja pehmeämmän ilmeen. Se vahvistaa parran juuria; ehkäisee hiustenlähtöä ja partahäiriöitä. Se auttaa kasvattamaan herkemmän ja tiheämmän parran. Ennen kuin ostat parranpesuainetta verkosta, sinun on otettava huomioon, että sen on oltava parabeeniton ja sulfaattivapaa.

Partaöljy: Partaöljyn ensisijainen tarkoitus on vahvistaa ja ravita partaa, jotta se kasvaisi paksummaksi ja nopeammin. Jos sinulla on hajanainen parta, sinun tulee käyttää partaöljyä, sillä se auttaa täyttämään parran ja saamaan sen näyttämään kiiltävältä ja terveeltä. Sen lisäksi se myös vähentää naarmuuntumista ja kutinaa, koska se koostuu luonnollisista ainesosista.

Langaton partaleikkuri: - Sinun tulee pitää trimmeriä kaapissasi, jotta partasi pysyy tasaisena ja kokoisena. Auttaisi, jos etsit sellaista, jossa on erikokoisia lisälaitteita, sillä sen avulla voit kasvattaa kauniimman näköisen parran. Partatrimmerin on oltava ihoystävällinen ilman lämmitystoimintoa toivottujen tulosten saavuttamiseksi.

Viimeiset sanat

Parran kasvattaminen on helppoa, mutta asianmukaista ja johdonmukaista hoitoa tarvitaan, jotta parta pysyy hallittavana, terveenä ja hyvännäköisenä. Sinun täytyy käydä Mr. Beard Sweden -verkkosivusto, jossa tarjoamme eksklusiivisia partatuotteita, jotka auttavat sinua erottumaan muista.

Takaisin blogiin