Hoitorutiinit ovat helpompia Mr. Parta. – Parranhoitotuotteet

Derma Rollers on tuote, joka voi auttaa parantamaan ihoa, tasoittaa ryppyjä ja hoitaa luonnollista aknen ja ruusufinnien aiheuttamaa arpia. Tämä dermarolleri ei ole vain tehokas tapa hoitaa iho-ongelmia, vaan se auttaa myös monissa tyypillisissä parta-ongelmissa.

Mikä on ihanteellinen tapa käyttää Derma Rolleria parrallesi?

Vaikka mikroneulaus ei ole rakettitiedettä, on muutamia asioita, jotka on pidettävä mielessä, kun aloitat pyörittämään kasvojasi. Ymmärrämme siis, mitä sinun tulee tehdä ennen hoidon aloittamista, ja sitten käydään läpi, mitä on odotettavissa toimenpiteen aikana.

Seuraavat ohjeet koskevat kaikkia ihotyyppejä; Lääkärisi voi kuitenkin ehdottaa sinulle uuden tikun hankkimista, jos sinulla on herkkä iho.

  • Esimikroneulauksen rutiini

Ennen partatelan käyttöä tulisi suorittaa esimikroneulausrutiini. Tämä auttaa ihoasi olemaan valmis hoitoon. Mitä vaihtoehtoja sinulla on? Kasvojen pesuun kannattaa käyttää kevyttä puhdistusainetta tai kuorivaa kuorintaa. Kasvojen puhdistuksen ja kuivaamisen jälkeen parran kasvua voidaan parantaa dermarullan avulla.

  • Napauta näitä rooleja

Varo kohdistamasta rullaan liikaa painetta. Käden patch-testi on erinomainen tapa aloittaa tämän säätely. Työnnät luultavasti liikaa, jos se sattuu. Oletetaan, että et tunne epämukavuutta. Se on ihanteellinen paine käytettäväksi kasvoille. Koska kädessäsi ei ole vastusta, saatat joutua kohdistamaan hieman enemmän voimaa esimerkiksi posken alueelle.

  • Kesto

Voit käyttää dermarullaa parran muodostamiseen 1–7 minuuttia, mutta enintään 7 minuuttia. Verenvuotoa, epämukavuutta ja muita epämiellyttäviä sivuvaikutuksia voi esiintyä, jos toimenpide jatkuu pitkään. Tarkista vain, että olet kattanut kaikki alueet, joita haluat parantaa.

  • Suunta

Varmista, että vierität kaikkiin suuntiin – pystysuunnassa, vaakasuunnassa ja vinosti parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Haluat varmistaa, että kasvosi on hyvin peitetty. Sinun ei tarvitse olla kovin tarkka tässä vaiheessa, sillä voit tunnistaa, mitkä tavat ovat sinulle tuottavimpia ajan mittaan. Aloita käymällä läpi kaikki ohjeet ja anna asiantuntemuksesi opastaa sinua! 

Onko hyvä käyttää Derma Rollereita parran kasvattamiseen?

Vaikka ei ole tehty paljon tutkimusta siitä, voiko derma-rulla parantaa hiusten kasvua, useat miehet ovat väittäneet myönteisiä tuloksia. Jotkut ovat partayhteisöjä Internetissä, jotka vertailevat ennen ja jälkeen kuvia.

Lisäksi tutkimuksessa havaittiin, että mikroneulauksen käyttö yhdessä minoksidiiliveden kanssa voi auttaa hiusten kasvua. Vaikka minoksidiilivoide on ainoa FDA:n hyväksymä hoito hiustenlähtöön, jotkut miehet ovat valittaneet päänahan punoitusta ja ärsytystä sen ottamisen jälkeen. mutta älä huoli; palaamme siihen myöhemmin.

Herra. Beard derma -rullat varmistavat, että käyttäjille tarjotaan parhaat tulokset. Se on luotu kaikille ihotyypeille ja auttaa saavuttamaan täydellisen jälkivaikutelman derma rollingille. Oikean tuotteen valinta on tärkeää, ja Mr. Leipä takaa asiakkailleen standardit.
Takaisin blogiin