Groomingprodukter För Resor: Det Viktigaste Att Packa För Din Nästa Re

Hoitotuotteet matkoille: välttämättömät tavarat seuraavaa matkaa varten

Matkustaminen voi olla vaikeaa hyvin hoidetulle kasvojen karvojen kasvulle, mutta oikeilla asioilla. Kilpaillessasi voit silti pitää partasi hyvännäköisenä. Riippumatta siitä, pidätkö lyhyen viikonloppuloman vai pidemmän loman.

Tässä on joitain välttämättömiä tarvikkeita kasvojen hiuksille.

  1. Kasvojen hiusöljy:Kasvojen hiusten öljy on kiistaton vaatimus kaikille, jotka haluavat viskiä. Se auttaa kyllästymään ja tukea partaa ja ihoa ja ehkäisee ärsytystä ja kuivumista. Etsi mittakannu kasvojen hiusöljyä, jonka voit heittää matkatavaroihin ilman paljon vaivaa.

stödja skägget

  1. Voide kasvojen hiuksille:Facial Hair Balm on kuin kasvojen hiusöljy, mutta sen koostumus on paksumpi, joten se on ihanteellinen niille, joilla on pidempi tai leveämpi sänki. Se voi myös auttaa muotoilemaan ja muotoilemaan partasi ja pitämään sen täydellisen ja puhtaan näköisenä.
  1. Harja kasvojen hiuksille:Pieni kasvojen karvojen kasvun etsiminen on välttämätöntä kaikille, jotka tutkivat kasvojen hiuksia. Se voi purkaa kasvojen hiukset ja pitää ne sileinä ja virheettömänä. Etsi harjaa, jossa on hienot hampaat ja joka kestää sotkeutumista vetämättä tai vahingoittamatta partaa.
  1. Viikset vaha:Jos sinulla on viikset, pienen viiksivahatarjottimen napauttaminen voi olla pelastusköysi. Se auttaa pitämään viikset siistinä ja estää irrallisia karvoja päätymästä suuhun tai nenään.
  1. Trimmeri:Riippuen siitä, kuinka kauan aiot olla poissa, saattaa olla hyvä työntää pientä trimmeriä. Sen avulla voit pitää kasvojen hiukset linjassa, hallita irrallisia karvoja tai seurata kasvojen hiusten muotoa.
  1. Puhdistusaine ja hoitoaine:Kuten pään hiukset, myös kasvojen hiukset voivat hyötyä hyvästä puhdistuksesta ja hoitoaineesta. Etsi hellävarainen, sulfaattiton kasvojen hiustenpuhdistusaine ja hoitoaine, joka ei poista parrasta sen normaalit öljyt. 
  1. Sahar:Jos et halua pakata trimmeriä, pienet sakset voivat olla hyvä vaihtoehto. Sen avulla voit hoitaa kasvojen hiuksiasi tai viiksiäsi tapauksesta toiseen viemättä liikaa tilaa matkalaukustasi.

Voit pitää kasvojen hiukset näyttävinä parhaimmillaan, kun aikaa on vähän, napauttamalla näitä perusvalmisteluja. Hyvin hoidettu parta voi auttaa sinua tuntemaan olosi varmaksi ja valmistautumaan, olitpa sitten tutustumassa uuteen kaupunkiin tai tekemässä kohtausta naapurustossasi. Minimoidaksesi tilan matkatavaroissasi tarkista aina lentoyhtiön standardit nesteitä tai teräviä esineitä koskevien rajoitusten varalta. Älä myöskään unohda tuoda matkakokoisia versioita parhaista esineistäsi. Näiden tarvikkeiden avulla olet valmis kaikkeen, mitä liikkeesi sinulle heittää.

Herra karhu tarjoaa laadukkaita tuotteita miehille, jotka korostavat ulkonäköäsi ja ovat helppohoitoisia.

Takaisin blogiin