Auttaako derma-rullat parran kasvuun?

Parta on tämän päivän muotitrendi. Miehet kaikkialla maailmassa ovat hyväksyneet parran suureksi muoti-ilmeeksi ja ovat alkaneet muotoilla partaa useilla tyyleillä. Ongelmana on kuitenkin se, että kaikki miehet kaikkialla maailmassa eivät voi kasvattaa partaa. On olemassa ratkaisuja, jotka auttavat miehiä kasvattamaan täyden parran. Yksi tällainen miesten käyttämä ratkaisu on Derma-rullien käyttö. Derma-rullat ovat laitteita, jotka on erityisesti suunniteltu nuorentamaan ihoa. Mutta heidän yllään leijuu epäilyksen pilvi. Auttaako derma-rullat parran kasvuun? Tässä on vastaus tähän epäilyyn:

1- Verenkierto ja hiusten kasvu:

Derma-rullan ensisijainen käyttötarkoitus on, että se stimuloi verenkiertoa. Kuten muutkin tärkeät asiat kehossasi, ihosi karva riippuu paljon ravintoaineista, joita se saa kehostasi. Verenkiertosi on avain ihollesi ja hiuksille, ja nämä tarvitsevat pääsyn näihin ravintoaineisiin. Ravinteet, kuten sinkki ja rauta, sekä monet muut ravintoaineet ovat välttämättömiä täydellisen partasi kasvamiseen. Nämä roolit lisäävät verenkiertoa. Veri on näiden vitamiinien ja kivennäisaineiden kantaja. Lisääntynyt verenkierto tarkoittaa myös sitä, että hiuksille on tarjolla suurempi määrä kivennäisaineita ja vitamiineja, jotta ne pääsevät käsiksi ja kasvamaan.

2- Kollageeni:

Kollageenin sanotaan edistävän parran kasvu monin tavoin. Kollageeni sisältää aminohappoja. Aminohapot ovat tärkeitä parrallesi ja ihollesi. Aminohapot rakentavat hiusproteiinia ja vahvistavat ihoa, joka pitää hiuksiasi. Kehomme sisältää suuren määrän näitä aminohappoja, meidän on vain saatava ne käyttöön. Dermarollerit tulevat tänne. Derma-rullien sanotaan lisäävän kollageenin tuotantoa ihon alla ja siten parantavan ihon ja karvojen kasvua. Kollageeni ei vain lisää parran kasvua, vaan myös parantaa jo kasvavien hiusten yleistä laatua.

3 - Työ:

Dermarollerit on suunniteltu tavalla, joka auttaa varmistamaan, että oikeat ainesosat parran kasvusta saapuvat oikeaan paikkaan. Dermarollereissa on pieni rumpumainen tela, jonka pinnalla on hyvin pieniä neulamaisia ​​ulkonemia. Nämä erittäin ohuet neulat puhkaisevat ihon pintaa. Tämä ihon puhkaisu saa veren virtaamaan ihon pintaa kohti, jolloin tärkeät ainesosat, kuten sinkki ja rauta, voivat virrata enemmän ihokudosta kohti. Tämä myös edistää kollageenin tuotantoa.

Derma-rullat ovat erittäin hyvin suunniteltu tuote, joka on suunniteltu varmistamaan, että keho saa hiusten kasvuun tarvittavaa stimulaatiota. Koska ne voivat täyttää tehtävän luoda karvankasvuun tarvittavia virikkeitä, voimme hyvin sanoa, että kyllä, Derma-rullat auttavat parran kasvussa.
Takaisin blogiin