Hur du tar hand om din professionella sax: Underhålls- och sliptips: Hur du tar hand om din sax

Kuinka hoidat ammattisaksiasi: Huolto- ja teroitusvinkkejä: Kuinka hoidat saksia?

Asiantuntevana kampaajana sakset voivat olla varastosi tärkein varuste. Saksien pitäminen ympäriinsä huollettuina ja terävinä on välttämätöntä, jotta ne toimivat parhaimmillaan ja jatkuvat loputtomiin. Tässä blogissa kerromme joitain huolto- ja teroitusvinkkejä, jotka auttavat sinua hallitsemaan asiantuntijasaksiasi.

Vinkkejä tukeen:

  1. Puhdista sakset jatkuvasti:- Pyyhi sakset jokaisen käyttökerran jälkeen hienolla liinalla poistaaksesi hiukset, tuotekehityksen tai lian. Voit myös käyttää pientä harjaa pysäyttämään roskat kääntymisalueelta tai reunojen välistä.
  1. Öljyä sakset: - Jotta sakset toimisivat ongelmitta, on tärkeää öljytä ne säännöllisesti. Pisara tai kaksi voiteluainetta tulee levittää reunoihin ja kääntöalueelle, minkä jälkeen sakset on avattava ja suljettava useita kertoja, jotta öljy jakautuu tasaisesti.

Olja saxen

  1. Säilytä sakset asianmukaisesti: - Kun sakset eivät ole käytössä, säilytä ne suojakotelossa tai taskussa vaurioiden välttämiseksi ja pidä ne puhtaina. Älä heitä niitä kaappiin tai jätä niitä suojaamattomiksi kosteudelta tai korkeilta lämpötiloilta.
  1. Vältä pudottamasta saksia tai käyttämästä niitä väärin: - Jos pudotat saksia vahingossa tai käytät niitä muuhun tarkoitukseen kuin hiusten leikkaamiseen, saatat vahingoittaa reunoja, kierrettä tai kahvaa. Käsittele saksiasi varoen, jotta pysyt poissa turhista kilometreistä.
  1. Vinkkejä jauhamiseen: - Ajan myötä laadukkaimmatkin sakset menettävät terävyyden ja ne on teroitettava. Keskity siihen, miltä saksisi tuntuvat ja toimivat – jos ne tuntuvat tylsiltä tai vetivät hiuksiasi, on ihanteellinen aika teroittaa.

Tips för slipning

  1. Palkkaa vieroitusasiantuntija: Saksien itsestään teroittuminen voi olla vaarallista ja voi johtaa lisävammoihin. Jos kaikki on sama, valitse asiantunteva hiontahallinta, joka viettää paljon aikaa muotoilusaksien hiontaan.
  1. Pidä luotettava vinkki: - Saksia teroitaessa on tärkeää pitää kärki vakaana, jotta varmistetaan ainakin teroitus ja tasainen etuosa. Noudata valmistajan ehdotuksia oikean ajoituksen saamiseksi tai pyydä opastusta asiantuntijateroittimelta.
  1. Testaa sakset teroituksen jälkeen:- Kun sakset on teroitettu, voit testata niitä muutamalla hiuksella nähdäksesi, leikkaavatko ne pehmeästi ja tasaisesti. Jos ne eivät toimi hyvin, jos ne eivät toimi hyvin, se voi olla täydellinen tilaisuus asiantuntijamuutokselle tai muutokselle.

Jos noudatat näitä huolto- ja teroitusvinkkejä, voit pitää asiantuntijasakset huippukunnossa ja varautua kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Säännöllinen puhdistus, öljyäminen ja kapasiteetti pidentävät saksien käyttöikää, ja ammattimaiset teroituspalvelut voivat pitää teräsi täsmällisenä. Sakset palvelevat sinua pitkään, jos hoidat niitä oikein.

Helpottaaksemme asiantuntemusta tarjoamme sinulle nykyaikaisimpia, laadukkaimpia parta- ja kauneudenhoitotuotteita miehille, kuten ammattisakset, a parran kasvusetti, partaaktivaattoriseerumi ja a partaleikkuri.

Takaisin blogiin