få skägg snabbare

Kuinka kasvattaa parta nopeammin?

få skägg snabbare

Herkullisen paksu parta voi muuttaa miehen koko persoonallisuuden. Et voi kiistää, että hyvä parta saa miehen näyttämään maskuliinisemmalta. Jos sinulla on paksu parta, voit kokeilla erilaisia ​​partatyylejä. Mutta erinomaisen paksun parran kasvattaminen ei ole helppo tehtävä. Parran tiheyteen ja kasvuun vaikuttaa voimakkaasti genetiikka. Mutta noudattamalla oikeaa hoitoa ja noudattamalla terveellisiä elämäntapoja voit vaikuttaa omaasi parran kasvu laajalti.

Olisit nähnyt ihmisiä, joilla on pieni parta. Mutta toisaalta joillakin ihmisillä on paksu parta tiheys. Vastaavasti joillakin ihmisillä kestää päiviä parran pituuden lisäämiseen muutamalla tuumalla, kun taas toisilla kestää viikkoja. Tietenkin kaikki nämä erot johtuvat kehon sisäisistä toiminnoista ja geeneistä. Mutta jopa ihmisten, joilla on hyvät geenit, on huolehdittava parrastaan ​​voidakseen hallita sen kasvua optimaalisella tasolla. Joten tässä jaamme muutamia vinkkejä, joiden avulla voit kasvattaa partasi nopeammin.

Kuori lisää

Olet varmasti kuullut, että hyvä kuorinta tekee ihosta sileämmän ja terveemmän. Mutta kuorinta on myös ratkaisevan tärkeää partasi kasvulle. Kasvomme kokevat paljon likaa ja pölyä joka päivä, kun lähdemme ulos. Lisäksi hikirauhasemme ja öljyrauhasemme tekevät myös kasvomme rasvaisiksi. Kaikki nämä asiat voivat kertyä yhteen kasvojen pinnalle. Lisäksi tämä voi johtaa hiusrakkuloiden tukkeutumiseen. Tällainen tukkeutuminen vähentää parran karvojen kasvua.

Kuorinta auttaa poistamaan kuolleita soluja ja pölyä kasvoilta. Kuorintaa suositellaan käytettäväksi kasvoille vähintään kerran tai kahdesti viikossa.

Oikea kosteuden syöttö

Kosteus on erittäin tärkeää hyvän ihon ulkonäön kannalta. Mutta kosteudella on myös ratkaiseva rooli kasvojen karvojen kasvun määrittämisessä. Tasapainoinen uudelleenkosteutus auttaa pitämään munarakkuloitasi terveinä. Se välttää ihon kuivumisen ja hilseilyn riskin. Tämän seurauksena asianmukainen uudelleenkosteutus estää myös munarakkuloitasi haurastumasta. Tämä lisää niiden kasvua ja tekee niistä vahvempia. Lisäksi eukalyptusuutetta sisältävät kosteusvoiteet auttavat parantamaan parran kasvua.

Hoida sisäänkasvaneita karvojasi.

Joskus parranajon jälkeen karvat kasvavat takaisin ihoon ylösalaisin. Tätä kutsutaan sisäänkasvaneeksi hiukseksi. Lisäksi se johtaa pistetulehdukseen kyseisellä alueella. Sisäänkasvaneet karvat hidastavat partakarvojen kasvua. Parrasta tulee epätasainen sisäänkasvaneiden karvojen takia. Tarkista sisäänkasvaneiden karvojen varalta kahden tai kolmen päivän parranajon jälkeen. Kuorinta auttaa myös välttämään sisäänkasvaneita karvoja.

Stressin ja väsymyksen hallinta

Stressi ja väsymys vaikuttavat negatiivisesti parran kasvuun. Se voi myös vähentää hiusten kasvua. Siksi on erittäin tärkeää hallita stressiä ja jännitystä tehokkaasti. Voit kokeilla sovittelua ja harjoittelua stressin hallitsemiseksi paremmin.

Ravintolisät

Vitamiinit, kuten B, A, B1 jne., auttavat stimuloimaan parran hiusten kasvua. Siksi myös hyvä ruokavalio on tärkeää. Voit myös ottaa vitamiinilisäravinteita päivittäisen ravitsemustarpeesi tyydyttämiseksi terveiden elämäntapojen mukaisesti.

Johtopäätös

Hyvä parta voi vaikuttaa persoonaasi ja ulkonäköön täysin. Saadakseen hyvää parran kasvu sinun on keskityttävä muutamaan seikkaan, kuten oikeaan ruokavalioon ja lisäravinteisiin. Yritä ottaa vähemmän jännitystä ja hallita stressiäsi sovittelun tai hengitystyön avulla. Säännöllinen kuorinta ja asianmukainen uudelleenkosteutus ovat välttämättömiä partakarvojen hyvän kasvun kannalta.

Takaisin blogiin