Trimmer med flera funktioner som kan användas för en mängd olika applikationer

Kuinka kasvattaa paksumpi parta kolmessa helpossa vaiheessa!

Trimmer med flera funktioner som kan användas för en mängd olika applikationer

Kyky kasvattaa paksu täysi parta on lopullinen todiste miehen maskuliinisuudesta. Siinä on tietty voimaannuttavaa laatua, aivan kuin voisit painia karhun kanssa, pyydystää kalaa paljain käsin tai harrastaa muita macho-harrastuksia. Mutta parran kasvattaminen vaatii enemmän kuin vain partaveitsen heittämistä pois; se vaatii kärsivällisyyttä, sinnikkyyttä ja yliluonnollista kykyä vastustaa kutinaa. Yleinen terveytesi vaikuttaa kaikkeen, jopa partasi. Et voi muuttaa geenejäsi, mutta voit parantaa terveyttäsi ja kasvattaa täyteläisempää partaa nopeammin omaksumalla tietyt elämäntavat. Tässä on muutamia vinkkejä paksun, kiiltävän parran saamiseksi hetkessä.

Lisää hiusten kasvua!

Terveellinen syöminen ja kehosta huolehtiminen voivat auttaa partasi kasvamaan nopeammin. Koska hiukset koostuvat pääasiassa proteiinista, proteiinipitoiset ruoat, kuten rasvainen kala, vähärasvainen naudanliha ja kana parantavat partasi. Lisää terveellisten tyydyttyneiden rasvojen, kuten pähkinöissä, äyriäisissä ja kananmunassa olevien rasvojen, kulutusta. kohonneet testosteronitasot, jotka ovat välttämättömiä terveelle, paksu parta, mainostetaan näillä tuotteilla. Vihreät lehtivihannekset, kuten pinaatti ja lehtikaali, ovat myös hyödyllisiä ruokavaliossasi, koska ne auttavat estrogeenin aineenvaihdunnassa, mikä johtaa korkeampaan testosteronitasoon elimistössäsi. Vältä runsaasti sokeria sisältäviä roskaruokaa, koska ne eivät sisällä ravintoaineita. Vitamiinit ja ravintoaineet parantavat hiusten terveyttä ja edistävät parran kasvua. Biotiini, apteekeista ja luontaistuotekaupoista löytyvä ravintolisä, on ehkä tehokkain hiusten kasvua edistävä lisäaine.

Taistele parran muotoilua vastaan liian nopeasti!

Sinun tulee odottaa, että parta on kasvanut vähintään neljä viikkoa ennen kuin käytät saksia tai partaleikkuri siinä. Koska yksittäiset karvat kasvavat eri tahtia, joidenkin kasvojen karvojen kehittyminen voi kestää kauemmin kuin toisten. Anna itsellesi aikaa tarkkailla, kuinka paljon voit kasvaa ennen muotoilua ja trimmaamista. On helpompi työskennellä, mitä enemmän sinulla on hiuksia. Kun olet antanut luonnon kulkea kulkuaan ja kasvattanut partasi neljästä kuuteen viikkoa, voit alkaa miettiä, millaista partatyyliä haluat. Voit jättää sen rauhaan - villi, raaka ja erehtymättömän maskuliininen.

Parrankasvatussarja!

Mikroneulaus tunnetaan hyvin kyvystään parantaa ihon terveyttä. Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet mikroneulauksen hyödyllisyyden hiuspohjan kehityksen edistämisessä, mutta on ollut vähän tieteellistä tietoa siitä, kuinka paljon derma rolling voi edistää parran kasvu. Mikroneulaus osoitti myös lupaavaa hoitoa hiustenlähtöön yhdessä tutkimuslähteessä, varsinkin kun se yhdistettiin muihin hoitoihin, kuten minoksidiiliin ja ulkoisiin steroideihin. Vaikka mikroneulaus vaikuttaa kollageenin ja keratiinin synteesiin, se voi parantaa parran karvojen kasvua lisäämällä alueen ravintopitoista verenkiertoa. Terveen hiusten ja ihon kehittymiselle hyvä verenkierto on välttämätöntä. Derma-rullaa voidaan käyttää myös ihon stimuloimiseen.

Mr Beard voi helposti tarjota sinulle markkinoiden parhaat parrankasvatussarjat, jotka eivät vain toimi, vaan myös antavat sinulle miellyttävän ja rentouttavan kokemuksen niitä käyttäessäsi.

Takaisin blogiin