Hur man främjar skäggtillväxt och odlar ett skägg

Kuinka edistää parran kasvua ja kasvattaa parta

Geenisi vaikuttavat eniten parrankarvojen kehittymiseen. Jokainen kehosi karva kasvaa, putoaa ja kasvaa takaisin kiinteästi, kunnes se lopulta lakkaa kasvamasta kokonaan. Kuten muutkin kehon prosessit, parran kasvu voi hyötyä oikeasta ravinnosta.

Katso muutamia tapoja kasvattaa parta:

Ruokavalio ja ruoka parran kasvuun

Tietyt vitamiinit voivat stimuloida karvatupet, jotka ovat lakanneet tuottamasta uusia hiuksia, alkamaan tehdä niin uudelleen. Pyri kuluttamaan paljon D-vitamiinia. Se voi aktivoida reseptorit hiustenlähtöön liittyvissä follikkeleissa. B-vitamiinit ja muut tekijät ovat luotettavia lähteitä terveiden hiusten kasvattamiseen, mukaan lukien B12 ja biotiini.

Laadukas uni

Alhaiset testosteronitasot kehossa liittyvät riittämättömään tai huonoon uneen, mikä saa parran kasvamaan hitaammin.

Ihonhoito

  1. Pese kasvosi kahdesti päivässä karvatuppien poistamiseksi: Jos sinulla on kasvojen karvoja, pese ne hellästi vain, jos sinulla on kasvava parta. Huuhtele puhdistusaine ja/tai shampoo hiuksistasi viileällä, raikkaalla vedellä ja taputtele sitten kasvosi kuivaksi pehmeällä liinalla.
  2. Hiero kasvojasi kahdesti päivässä stimuloidaksesi follikkelia: Paina sormenpäilläsi lujasti kasvojasi ja hiero sitten pienin pyörivin liikkein aluetta, jossa partasi kasvaa.

iii) Kuori kasvosi kerran viikossa: Pese kasvosi tavalliseen tapaan miedolla saippualla tai shampoolla, mutta muista huuhdella huolellisesti lämpimällä vedellä, jotta iho pysyy kosteana.

Käyttää partaöljyä ja partabalsamia parralle

Partaöljyt ja parranhoitoaineet voivat itse asiassa tarjota joitain etuja; Sinun tulee kuitenkin suhtautua skeptisesti kaikkiin mainostaviin tuotteisiin parran kasvu. Pehmeyden ja kosteuden säilyttäminen partahiuksissa voi edistää hieman nopeampaa kasvua.

Partaöljy auttaa kosteuttamaan partaa pitkäksi aikaa ja vähentää kuivuutta, kutinaa tai hilsettä. Parranhoitoaine on erityisen tärkeä, koska se paksuntaa ja ravitsee todellisia hiuksia.

Käytä joitain ravitsevia tuotteita

Voit korvata partavoiteen tai hoitoaineeseen, joka on hieman öljyä raskaampaa, mikä auttaa muotoilemaan partaa ja pitämään sen paikallaan koko päivän. Partakohtainen puhdistusaine olisi lempeämpi kasvoillesi.

Etsi hyvä parturi

Erinomaisella partaparturilla on erityisen vakaa kosketus ja hän osaa muotoilla hiukset näyttämään parhaalta ja antamaan niille parhaan muodon.

Ammattimaiset partaleikkurit tietävät parhaat leikkaukset ja tyylit parantamaan partasi paksuja osia, joten niiden tekeminen voi myös auttaa partasi näyttämään täyteläisemmältä.

Harjoittele pitääksesi kehosi terveenä

Kolmesta neljään kertaa viikossa jatkuvaa jatkuvaa liikuntaa on yhdistetty vakaaseen testosteronitasoon, mikä tukee tervettä hiusten kasvua. Testosteronitasosi voi nousta, jos noudatat tasapainoista ruokavaliota ja harjoittelet usein rasvan vähentämiseksi.

Kiinnitä huomiota partasi kehittymiseen, elä terveellisiä elämäntapoja ja ota yhteys lääkäriin, jos partasi vaatii enemmän hoitoa.

Ihmisen kyky kasvattaa parta riippuu enimmäkseen genetiikasta, mutta on olemassa useita asioita, joilla he voivat nopeuttaa prosessia. Luo hyvä hoitorutiini Mr Beardin parranhoitosarjoilla ja muilla tuotteilla ja saat upean parran ilmeen.

Takaisin blogiin