Hur man ökar sin skäggväxt

Kuinka kasvattaa parta: Yksinkertainen opas parran kasvattamiseen

Partamiesten määrä on lisääntynyt merkittävästi viimeisen kymmenen vuoden aikana. Olisit voinut yrittää kasvattaa sellaisen itse ja olla pettynyt, ettei se kasvanut nopeammin tai kokonaan. Valitettavasti ei ole olemassa taikajuomaa, joka saa hiuksesi kasvamaan nopeammin tai paksummaksi. Jos se ei ole geneettisesti altis, sitä ei tapahdu. Kasvojen karvojen kasvutaipumusi ja -kuviot määräytyvät DNA:n perusteella samalla tavalla kuin hiusten värisi. Jos olet 35-vuotias etkä ole vielä nähnyt paljon karvoja leuassasi, hiuksesi eivät äkillisesti muuta väriä tai kasvata partaa itsestään. Se vain tapahtuu niin. On kuitenkin olemassa joitain asioita, joita voit tehdä edistääksesi kasvojen hiusten terveyttä ja nopeuttaaksesi hiusten kasvua, mikä antaa sinulle parhaan mahdollisen parran ja antaa hiuksillesi kauniin, ylellisen ilmeen, jota haluat. Todellisuudessa yrität lisätä kehosi kapasiteettia kasvojen karvojen kasvuun. Suurimmalla osalla miehistä on luultavasti huonoja tapoja, jotka estävät kehitystä, joten seuraa tämän artikkelin neuvoja saadaksesi miehen, joka sinulle on tarkoitettu.

Tärkeintä on olla kärsivällinen:

Jokaisen ihmisen kasvojen hiukset kehittyvät eri tahtia, ja niiden paksuus vaihtelee. Yksinkertaisesti sanottuna et voi tehdä paljon muuttaaksesi tätä. Hyvä uutinen on, että useimmat miehet voivat irrottaa jonkinlaisen kasvojen karvat pienellä kärsivällisyydellä. Joillekin miehille kasvaa täysi parta, kun taas toisille vain vaalea vuohiparta. Riippumatta tyylistä, jonka valitset (tai tyydyt), kärsivällisyys on avain menestykseen. Älä koske räjäytettyyn esineeseen ainakaan muutamaan viikkoon partaa kasvattaessasi, varsinkin jos kyseessä on ensimmäinen kerta. Se on luultavasti epätasainen ja naarmuuntunut, mutta se ei haittaa. Voit sietää sitä hetken. Älä koskaan usko ajatukseen, että säännöllinen parranajo saa sen kasvamaan nopeammin.

Nuku hyvin, syö terveellisesti ja liiku:

Useat yleiseen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tekijät edistävät hiusten kasvua. Suurin osa hiusten kasvusta tapahtuu vain yöllä, jolloin solujen vaihtuvuus on korkeimmillaan. Hiuksesi eivät kasva niin nopeasti kuin voisivat, jos et saa tarpeeksi lepoa ja latautumisaikaa. Vähentynyt verenkierto on toinen seuraus siitä, että uni ei saa tarpeeksi, mikä johtaa siihen, että vähemmän ravintoaineita saavuttaa tavoitteensa (hiusrakkulaasi). Ravinteiden puute heikentää terveyttä ja kasvojen karvojen kasvua. Kasvava parta arvostaa sitä, että saat suositeltua 7-8 tuntia unta joka yö.

Käytä sopivia parranhoitotuotteita:

Ei, emme kerro sinulle, että sinun täytyy ostaa kalliita öljyjä, seerumi tai eksklusiivisia partashampooita. Tästä huolimatta älä pese kasvojen hiuksiasi samalla shampoolla, jota käytät päämopilla. Muista ostaa partashampoo. Riippumatta siitä, mitä tavallisesti käytät, on hyväksyttävää, muista vain huuhdella parta huolellisesti. Et halua minkään viipyvän tuotteen kuivattavan aluetta tai pilaavan kauniita harjaasi. Shampoopesu pitää ihon ja hiukset puhtaina estääkseen follikkelien tukkeutumisen. Yksinkertaisesti sanottuna voimme sanoa, että parta on yhtä kuin puhtaus.

Takaisin blogiin