3 enkla steg för att odla skägg för första gången

Kuinka kasvattaa parta ensimmäistä kertaa - 3 helppoa vaihetta

Tärkein asia parran kasvattamisessa on ymmärtää, että sinun tulee kasvattaa parta. Maalataksesi jotain tarvitset kankaan, ja jos haluat parran, sinun on luovuttava parranajosta hetkeksi.

Silti on joitain tärkeitä asioita muistettava, jotta asiat pysyvät siistinä ja kasvavat kauniisti, joten olemme koonneet parhaat neuvoja parran kasvuun inspiroimaan sinua, kun kasvatat ensimmäistä partasi. Tai ehkä sinulla on ollut parta aiemmin, mutta tämä on suurin parta, jonka olet koskaan kasvattanut. Tai ehkä tämä on ensimmäinen kerta, kun olet ollut rehellinen itsellesi siitä, mikä on mahdollista, kun otetaan huomioon mukissasi olevien viiksien tarkka lukumäärä ja sijainti.

1. Aseta tavoitteesi, mutta ole järkevä ja anna sen kasvaa

Saatavilla on monia erilaisia ​​partatyylejä; Sinun ei tarvitse pysyä yhtenäisen, hyvin hallitun kasvun parissa. Anna ulkoasun, jonka haluat kehittää, ohjata kehitystäsi. Mutta korostat "halua", koska et ehkä pysty kasvattamaan täydellistä partaa, jos kasvosi ei ole geneettisesti taipuvainen siihen. Sinulla on oltava kohtuulliset odotukset, jos partasi on hajanainen tai sen kasvukuvio on outo. Tämä koskee kaikkia partatyyppejä, suuria, pieniä ja keskikokoisia. Hyve on suvaitsevaisuus. Aika ei ole vain välttämätöntä käytännössä mille tahansa tyylille, vaan se voi myös auttaa täyttämään epätasaisuudet. Joka viikko parta vaihtuu johonkin muuhun. Joten jos näyttää siltä, ​​ettet koskaan saavuta tavoitettasi – varsinkin jos se kasvattaa pitkää partaa – saatat jonain päivänä herätä ja huomata, että olet saavuttanut määränpääsi.

2. Kun se kasvaa, leikkaa se ja käytä joitain ravitsevia hoitoja.

Toinen tekniikka tietoisen ulkonäön ylläpitämiseksi on muotoilla ja leikata partasi sen kehittyessä. Vaikka se vaikuttaa kielteiseltä, sinulla on silti oltava kampauksia, kun hiuksesi kasvavat ulos. Tämä helpottaa hiusten suuntaamista juuri sinne, missä niiden on oltava: Jotkut alueet ovat täyteläisempiä kuin toiset. Vaikka seuraavien vinkkien muotoiluosat voivat varmasti vaikuttaa, sinun tulee ensin keskittyä asianmukaisen hiusten hallintaan: Tämä voi tarkoittaa hajaantuneiden paikkojen etsimistä, puhkaisujen leikkaamista tai yksinkertaisesti osan poistamista. Sähköparranajokone tai hyvä setti massa ovat molemmat tarpeellisia.

Haluatpa tosissasi antaa parrallesi sen tarvitseman hoidon tai et, sinun kannattaa harkita muutaman tuotteen ostamista. Muutama tippa partaöljyä imeytyy välittömästi antaen hiuksillesi niiden tarvitsemat ravintoaineet (sekä ripauksen kiiltoa) ja auttaa kesyttämään niitä. Voit korvata parran voiteen tai hoitoaineella, joka on hieman öljyä raskaampaa, mikä auttaa muotoilemaan partaa ja pitämään sen paikallaan koko päivän.

Lisäksi haluat pitää alueen siistinä. Vaikka erityiset parranpesut ovatkin hellävaraisempia ihollesi, shampoo toimii silti. Joka tapauksessa ihon kosteuttaminen estää sitä kuivumasta ja haalistumasta.

3. Harjaa se pois joka ilta.

Borsta skägget varje kväll

Ensinnäkin partaharjat auttavat kuorimaan parran alla olevaa ihoa, nostamaan kuolleita ihosoluja ja ehkäisemään hilseilyä. Lisäksi parran kampaaminen joka ilta auttaa ylläpitämään sen terveyttä ja hallittavuutta ajan mittaan. Näin ihon luonnolliset öljyt jakautuvat kaikkialle hiuksiin, joissa ne tavallisesti kerääntyisivät jonkin varren kaltaisen tyveen ja ruokkisivat vain yksittäisten karvojen kärkiä.

Takaisin blogiin