Elektriskskäggtrimmer

Kuinka puhdistaa ja huoltaa sähköiset partaleikkurit!

On tärkeää ymmärtää, kuinka partaleikkuri puhdistetaan. Miehen hoitosarja on epätäydellinen ilman partaleikkuria. Jopa miehille, jotka käyttävät partaleikkuria päivittäin, niiden puhdistaminen on yllättävän helppoa, jos sitoutuu tekemään sen säännöllisesti. Hyvin hoidettu trimmeri edistää ihon terveyttä ja suojaa sinua erilaisilta ihosairauksilta. Joten tutustu alla oleviin vinkkeihin ja pidä ne mielessä, jotta saat kaiken irti partaleikkuri.

Tarkista, voidaanko partatrimmeriä käyttää sekä märkänä että kuivana:

Ennen kuin aloitat sähkölaitteen huuhtelun, tarkista, että se on huuhdeltava. Tulet epäilemättä vilustumaan.) Joitakin langattomia laitteita ei ole tarkoitettu käytettäväksi sateessa, mutta nopea Internet-haku tuotemallistasi antaa tarvitsemasi tiedot. Muista valita märkä/kuiva malli, kun ostat seuraavan partaleikkurisi. Tämä tekee prosessista paljon helpompaa ja mahdollistaa nopean kuumavesipesun laitteen huuhtelemiseksi rituaalisten puhdistusten välillä. Muista tehdä tämä jokaisen käytön jälkeen.

Säilytä laitteen mukana tullut pieni harja:

Monet kaverit myös heittävät pois leikkuriensa mukana tulevan pienen harjan. Saatat miettiä, käytätkö koskaan tätä pientä sivellintä vai onko se vain tilan haaskausta. Mukana tulee pieni harja, jolla voidaan vetää pois leikkurin hampaista pienet karvat ja roskat sekä kaikki itsepintaiset, jotka eivät huuhtoudu pois suojakamman väliltä. Tämä tulee tehdä ennen kuin trimmeri kastuu sääntöjen mukaan. Voit kuitenkin käyttää pientä sivellintä sekä huuhtelun aikana että sen jälkeen tarkistaaksesi, onko siinä jäämiä.

Anna partatrimmerin kuivua ilmassa ennen varastointia:

Kun olet huuhtelenut tai puhdistanut sen, aseta se sivuun kuivumaan viileään, kuivaan paikkaan ennen kuin laitat sen pois. Voit ruostua tai kerääntyä bakteereja, jos säilytät sen antamatta sen kuivua, mikä tekee tyhjäksi laitteen ja terveyden suojelemisen. Pidä trimmeri poissa kosteudelta ja pölyltä, kun säilytät sitä käyttökertojen välillä. Aseta se vain määrättyyn laatikkoon tai laita se takaisin laatikkoon, kun se on täysin kuiva.

Harjaa partatrimmerin hampaat:

Myös pientä harjaa varten on hyvä olla ylimääräinen hammasharja. Käytä uutta vanhan hauraiden harjasten sijaan. Kun tarvitset kiinteitä ja tehokkaita siveltimiä, on aika käyttää niitä. Harjaa trimmerin hampaat hellävaraisesti kerran viikossa tai 2-3 leikkauskerran jälkeen käsisaippuaan tai vartalopesuun kastetulla hammasharjalla. Tämä hammasharja on tarkoitettu desinfiointitehtävään, kun taas pientä harjaa käytetään yksinkertaiseen lakaisuun. Prosessin aikana se voi myös poimia joitakin poikkeavuuksia. Puhdista kaikki lämpimällä vedellä ja säilytä ohjeiden mukaan.

Mr. Beard voi tarjota sinulle saumattomasti laadukas partaleikkuri miehille joka saa sinut näyttämään herrasmieheltä, mutta se on myös erittäin helppo puhdistaa ja huoltaa.

Takaisin blogiin