Hålldittskäggfriskt

Miten ja miksi sinun pitäisi kosteuttaa kasvojasi ja partasi päivittäin

Haluatko yhden terve parta, ja sitten sinun on aloitettava terveellä iholla. Mutta ilman oikeaa ihonhoitorutiinia on mahdotonta estää sellaisia ​​ongelmia kuin sisäänkasvaneet karvat, kutina ja hilse. Sinun on otettava päivittäinen kasvojen kosteusvoide osaksi ihonhoitorutiiniasi. Sinun on lisättävä muutama tippa palkkiota partaöljy päälle lisää pehmeyttä.

Återfuktaskäggetdagligen

Kosteusvoide on meikkivoide ja partaöljy tarjoaa lisäetuja. Mutta saadaksesi kosteusvoiteen kaikki hyödyt, sinun tulee aloittaa alusta.

Puhdista partasi ja aloita puhtaista kasvoista: - Parran ja ihon kosteuttamiseksi sinun on varmistettava, että partaöljy toimii tunkeutumalla syvälle ihoon. On tärkeää pestä kasvot kerran tai kahdesti päivässä. Kehomme vapauttaa luonnollista öljyä koko päivän ajan ja houkuttelee roskat, pölyt ja myrkylliset epäpuhtaudet keräämään ihoa. Kosteusvoiteen tai partaöljyn levittäminen suoraan näiden kerrosten päälle heikentää sen tehokkuutta ja johtaa tukkeutuneisiin huokosiin ja ihottumiin.

Ymmärrä ihoasi: - aivan kuten jokainen kasvo on erilainen, niin on jokainen iho. Oikean kosteusvoiteen käyttäminen iholla parantaa sen laatua ja pitää sinut nuorekkaana. Mutta miten määrität ihotyyppisi? Yleensä miehillä on paksumpi ja rasvaisempi iho kuin naisilla; Useimmat miehet huomaavat kasvonsa kiiltävän päivän päätteeksi. Tämä tarkoittaa, että heillä on sekaiho/normaali iho. Jos ihosi näyttää rasvaiselta, sinulla on luultavasti rasvainen iho.

  • Herkkä iho: - Herkkä iho on iho, joka punoittaa helposti ja kokee polttavan tunteen, kun mitä tahansa tuotetta levitetään. Tällaisissa tapauksissa sinun tulee välttää ärsyttäviä ainesosia, kuten väriaineita, parabeeneja, alkoholia ja hajusteita. Etsi luonnollisia kosteusvoiteita, jotka koostuvat aloe verasta ja vihreästä teestä.
  • Kuiva iho: - vähäisen öljyntuotannon vuoksi sinun tulee käyttää tälle ihotyypille kosteuttavaa puhdistusainetta, jossa on runsaasti kosteusvoidetta. Päälle voi käyttää kerrosta partaöljyä.
  • Fakta:- Rasvaiselle iholle kannattaa valita rasvaton koostumus, joka imeytyy nopeasti.
  • Yhdistelmä/normaali: - Keskimääräisen öljyntuotannon vuoksi sinun tulee käyttää keskimääräistä kosteusvoidetta, joka kosteuttaa, mutta ei lisää iholle ylimääräistä öljyä.

Parta: - Kun on kyse päivittäisestä kosteuttamisesta, miehet, joilla on raskas parta, ovat hämmentyneitä. Parta on paksuin karva, jonka ihmiskeho tuottaa; siksi sen ylläpitämiseksi ja ravitsemiseksi sinun on tuettava erilaisia ​​partavoiteita/voiteita partaöljyjä, jotka ovat markkinoilla raskaita ainesosia. Näiden tuotteiden ensisijainen tarkoitus on pehmentää kasvoillasi olevia paksuja viiksiä. Varmista, että valitset laadukkaita ja luonnollisia tuotteita markkinoilta, koska markkinoilla on myös halpoja tuotteita, jotka sisältävät heikkolaatuisia öljystä johdettuja synteettisiä ainesosia. Säännöllisellä käytöllä ihollasi saattaa esiintyä ryppyjä ja tukkeutuneita huokosia.

Viimeiset sanat

Jos ihon ja parran laatu on tärkein huolenaihe, etsi tuotteita Mr. Parta, joka on kiinteä ihoa vasten, vähentää ryppyjä, hienoja juonteita ja antaa kiillotetun ilmeen parrakkaille kasvoillesi.

Takaisin blogiin