Tips och tricks om hur du odlar ett tjockare och fylligare skägg

Kuinka kasvattaa parta nopeammin? Tässä on muutamia vinkkejä ja temppuja paksumman ja täyteläisemmän parran kasvattamiseen

Parran karvoja alkaa kehittyä miehillä koko murrosiän ajan. Ylähuuli on paikka, jossa monet heistä huomaavat ensimmäisenä kasvojensa alkavan kasvaa. Leuka ja korvien lähellä olevat kasvojen sivut, joita kutsutaan "pulisonkiksi", ovat muita paikkoja, joissa ihmiset voivat havaita varhaista kasvojen karvojen kasvua.

Jokaisella on erilainen kasvojen karvojen kasvunopeus. Myöhään teini-iässä tai jopa teini-iän puolivälissä joillekin ihmisille voi kehittyä täysi parta. Joillakin ihmisillä ei ole koskaan havaittavissa olevaa kasvojen karvojen kehittymistä, kun taas toisilla kasvualueet voivat olla harvassa 20-vuotiaaksi asti. Katso alla olevat neuvot, jos haluat vähentää kasvojen hiusten paksuutta.

  • Säilytä ihon puhtaus:

Behåll hudens renhet

Pidä kasvosi puhtaana pesemällä se lämpimällä vedellä ja miedolla puhdistusaineella. Kuuma vesi avaa huokosesi, ja puhdistusaine poistaa kaiken iholle kertyneen öljyn ja lian jättäen sen kitkuvan puhtaaksi. Vältä kuitenkin hankaavien saippuoiden käyttöä kasvojen puhdistamiseen. Puhdas iho edistää pienten karvojen kasvua.

  • Ihoa tulee kosteuttaa:

Iholle on käytettävä kosteuttavaa voidetta puhdistuksen jälkeen, jotta vältät kuivumisen ja parannat ihon ulkonäköä pääsemällä eroon kuivasta ja hilseilevästä ihosta. Koska eukalyptus edistää kasvojen karvojen kasvua, voi olla hyödyllistä käyttää tätä ainesosaa sisältävää kosteusvoidetta.

  • Tarkista ihosi sisäänkasvaneiden karvojen varalta:

Ajeltu tai pinsattu karva, joka palaa iholle, on sisäänkasvanut karva. Tämän seurauksena kehosi iho tulehtuu. Sisäänkasvaneet karvat estävät partasi kasvamasta tasaisesti. Ihon kuorinta auttaa poistamaan kasvua.

  • Kuori ihoa:
Skrubba huden

Aloita kasvosi hoitaminen jo tänään, jos haluat kasvattaa parta nopeammin. Aloita puhdistamalla, kosteuttamalla ja kuorimalla perusteellisesti. Käytä kuorinta- tai kuorintaainetta ihon kuorimiseen kerran viikossa. Tämän seurauksena kaikki kuolleet ihosolut poistetaan ja uusien karvojen kasvu rohkaistaan.

  • Hallitse stressiä:

Jotta vaurioituneet ihosolut paranevat itsestään, sinun täytyy hallita stressitasosi ja saada riittävästi unta. Tämä edistää parran kasvua. Kun olet rauhallinen, partasi kasvaa nopeammin. Harjoittelemalla stressin vähentämiseksi parannat verenkiertoa ja kasvatat pidemmät, täyteläisemmät hiukset.

  • Ota käyttöön lisä- ja vitamiiniohjelma:

Parran nopean kasvun edistämiseksi ota vitamiineja ja lisäravinteita. Niiden uskotaan edistävän hiusten ja kynsien kasvua, kun niitä käytetään päivittäin. Paranna kasvojen hiuksiasi käyttämällä ruokavaliossasi B-, B1-, B6- ja B12-vitamiineja. Lisää tuoreiden hedelmien ja vihannesten sekä proteiinin saantia. Kehosi saa kaiken tarvitsemansa nopeaan hiusten kasvuun, jos käytät oikeita vitamiineja ja kivennäisaineita hedelmistä ja vihanneksista.

Mr. Parta tarjoaa kaiken mitä tarvitset partasi kasvattamiseen ja ylläpitämiseen. Heillä on korkealaatuisimmat tuotteet ja ne takaavat saumattoman ja johdonmukaisen palvelukokemuksen.

Takaisin blogiin