Hur man odlarskägg

Kuinka kasvattaa parta oikein?

Etsitkö oikeita tapoja kasvattaa partasi? Jos kyllä, olet oikeassa paikassa. Terve parta on monen miehen unelma. Kun murrosikä iskee, pojat alkavat keskittyä parran kasvuun. Kaikki eivät kuitenkaan saa parasta irti teini-iästään parran kasvuun. Vaikka sinulla olisi luonnostaan ​​paksu parta, sen hyvä kesyttäminen tulee ongelmaksi. Mutta kukaan ei voi kiistää hyvin hoidetun, terve ja kiiltävä parta. Tässä jaamme vinkkejä parran kasvattamiseen oikealla tavalla.

Ymmärrä ihosi ja partasi hiustyyppisi

Ennen kuin aloitat parran kasvattamisen, aloita ymmärtämällä se kunnolla. Ihollasi on myös ratkaiseva rooli parran karvojen kasvussa. Siksi on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää ihotyyppisi ensimmäisenä askeleena. Sinulla voi esimerkiksi olla rasvainen, kuiva tai sekaiho. Rasvainen iho tekee parrasta rasvaisen ja pörröisen. Toisaalta kuiva iho voi aiheuttaa kutinaa tai hilsettä. Erityyppisten iho- ja partakarvojen hoitotavat vaihtelevat myös.

Valitse kosmetiikkatuotteet sen mukaan

Kun tiedät ihotyyppisi, sisällytä nämä tiedot valitessasi kosmetiikkaa ja parranhoitotuotteet. Ihotyyppisi määrittää suurelta osin käyttämäsi parranhoito- ja hoitotuotteet. Rasvaiselle iholle kokeile esimerkiksi vesipohjaista partaöljyä. Öljy tulee laimentaa ja kevyesti iholla estää huokosten tukkeutumisen. Valitse kuivalle iholle partaöljy, jossa on hyvä määrä jojobaöljyä, joka auttaa kosteuttamaan ihoa ja hiuksia.

Harrasta säännöllisesti

Ansa skäggregelbundet

Kesyttämätön parta on myös syy huonoon partakarvojen kasvuun. Muista siis hoitaa partasi säännöllisesti. Aloita leikkaamalla säännöllisesti. Pidä irralliset hiukset kurissa. Lisäksi, jos sinulla ei ole tiettyä partatyyliä, seuraa luonnollisen kasvusi reunoja. Ennen kuin muutat parran hiustyyliä, odota parran oikeaa kasvua ja leikkaa se uudelleen. Muuten se voi näyttää ohuelta ja niukalta.

Pidä se hygieenisenä

Parran hygienia on tärkeää sen kasvun edistämiseksi. Käytä siis laadukasta parranpuhdistusainetta. Voit käyttää geeli- tai vesipohjaista ihotyypistäsi riippuen. Sisällytä myös parran kuorinta ihon ja parran hoito-ohjelmaan. Auttaisi, jos peset partasi vedellä kerran tai kahdesti päivässä, koska siihen kerääntyy paljon likaa ja pölyä.

Samoin hiki tekee siitä myös rasvaisen. Lopuksi, älä unohda suojata partahiuksiasi auringolta. Käytä siis korkean SPF:n kosteusvoidetta tai aurinkosuojageeliä parrallesi.

Johtopäätös

Terve parta vaatii jatkuvaa ponnistelua. Sinun on huolehdittava myös ihostasi parran kanssa. Yritä käyttää hyvälaatuisia tuotteita, kuten partaöljyä, SPF-kosteusvoidetta jne. edistääksesi partakarvojen kasvua. Mutta keskity myös sisäisen kehosi terveyteen. Terve vartalo edistää myös tervettä parran kasvua. Joten syö proteiinipitoista ravitsevaa ruokaa, juo runsaasti vettä ja pidä hyvä unijakso.

Takaisin blogiin