Hur snabbt skägg växer och hur man snabbar upp det

Kuinka nopeasti parta kasvaa ja miten sitä nopeuttaa

Tähän vaikeaan kysymykseen ei ole lopullista vastausta, koska niin monet muuttujat, mukaan lukien ikäsi, etnisyys, DNA ja jopa elämäntapa, tulevat peliin. parran kasvua. Mutta muutamien pienten muutosten tekeminen elämäntapaasi voi vaikuttaa kasvojen karvojen kehittymiseen ja saada sinut oikealle tielle saadaksesi haluamasi parran mahdollisimman pian. Joten lue eteenpäin oppiaksesi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää parran nopeammasta ja paremmasta kasvattamisesta.

Kuinka nopeasti kasvojen karvat kehittyvät?

Se ei ole niin yksinkertaista kuin miltä näyttää ymmärtää, miksi ja kuinka nopeasti hiuksesi kasvavat. Kasvojen karvasi kasvavat yleensä samalla nopeudella riippumatta siitä, milloin tai miten ajet parranajoa: noin 1/4 tuumaa kuukaudessa. Vaikka kehossasi on käytössä mekanismeja eri vartalon karvatyyppien enimmäispituuden hallitsemiseksi, kaikki hiuksesi kasvavat itse asiassa suunnilleen samalla nopeudella riippumatta siitä, kuinka usein leikkaat. Joten tässä on joitain vaiheita, joiden avulla voit antaa partasi lisää voimaa.

Tekniikat kasvojen karvojen nopeampaan kasvuun:

  • Lisää proteiinia ruokavalioosi:
Lägg till mer protein i din kost

Runsas proteiinipitoisten ruokien nauttiminen on yksi parhaista asioista, joita voit tehdä parantaaksesi mahdollisuuksiasi kehittää kilpailun arvoisia kuorintaaineita. Hiustesi ulkokerroksen peruskomponentti on keratiini, ja proteiinipitoisten aterioiden, kuten pähkinöiden, naudanlihan ja kananmunien, nauttiminen lisää keratiinin tuotantoa ja vahvuutta. Tämä tarkoittaa, että partasi ei vain kasva paksummaksi. Siitä tulee myös voimakkaampi ja kiiltävämpi.

  • Hoida kasvojen hiuksia:

Pehmeän, pörröisen parran kauneus on vertaansa vailla, mutta olkaamme totta: parhaiten säilynyt parta joutuu kokemaan vaikeuksia päivittäin. Partasi istuu tiukasti leuassasi ja imee kaiken auringonvalon, pölyn, lian, lämmön, kylmän, syljen ja muut päivittäin kokemasi tekijät sen lisäksi, että se toimii oman murusieppaajana. Siksi sinun on pidettävä siitä hyvää huolta.

Partaöljyjen ainesosat ravitsevat partaa, suojaavat alla olevaa ihoa ja saavat sinut näyttämään uskomattoman hienostuneelta. Älykäs vaihtoehto on vaihtaa partaöljystä partabalsamiin, joka sisältää usein mehiläisvahaa lisähoitoa ja suojaa, jos asut erityisen kylmässä tai kuivassa ilmastossa.

  • Työskentele kovasti ja ota rauhallisesti:

Verenkierto lisääntyy säännöllisen liikunnan myötä, ja riittävän yöunen ansiosta kehosi voi levätä ja palautua. Hiusten kasvusta ja vahvuudesta vastaavat mekanismit toimivat kunnolla näiden kahden yhdistelmän avulla. Vaikka parran trimmaaminen ei ehkä olekaan yhtä helppoa kuin nopea parranajo, näiden suositusten noudattaminen ja kasvojen karvojen hellävarainen, rakastava hoito parantaa sen terveyttä ja muuttaa sinut tyhmästä miehekkääksi hetkessä.

Paras vaihtoehto on käydä Herra Beard lisäneuvoja ja parranhoitotuotteita varten. Heillä on huippuluokan neuvoja ja ratkaisuja, jotka auttavat sinua hoitamaan ja kasvattamaan partasi tehokkaammin ja nopeammin.
Takaisin blogiin