Fantastik elektrisk trimmer

Etsitkö ammattimaista partaleikkuria? - Herra. Parta. on oikea vaihtoehto sinulle

Kaverit yrittävät esitellä tyyliään hyvin leikatulla partallaan. Jotkut haluavat saada salongihoitoa, kun taas toiset mieluummin leikkaavat partaansa kotona. Mutta oikean partatrimmerin valitseminen on haaste monille miehille. Mr. Beard on tuonut hyviä uutisia partatietoisille miehille. Se on yksi luotetuista alustoista innovatiivisimpien partaleikkurien löytämiseen.

Skäggtrimnings- och grooming kit

Hyödynnä ilmainen toimitus ja alennukset -

Mr Beardilla on kokoelma ammattitason parranleikkaus- ja hoitosarjat. Älä kuitenkaan koskaan ajattele, että sinun on ylitettävä budjettisi. Sinulla on mahdollisuus saada jopa 50 % alennusta tuotteista.

Lisäksi säästät enemmän joka kerta, kun teet tilauksen. Sinun ei tarvitse maksaa toimitusmaksua Mr Beardille. Kun olet tehnyt tilauksesi, saat tuotteen 1-2 päivän kuluessa. Mr. Beard on myös erittäin huolissaan asiakaspalvelusta ja ratkaisee kysymyksesi viipymättä.

Hoitopakkaus, josta jokainen mies haaveilee -

6-in-1 partaleikkuri

Mr. Beard tietää, että haluat saada useita ratkaisuja yhdestä paketista. Siksi se on sisällyttänyt kokoelmaan 6-in-1 parranleikkaussarjan. Mitä saat paketista?

  • Partakone
  • Täysikokoinen trimmeri
  • Vartalokarvojen trimmeri
  • Nenä- ja korvakarvojen trimmerit
  • Designtrimmeri
  • Tarkkuusleikkuri

Voit siis valita tämän sarjan ja käyttää tarpeisiisi sopivaa hoitolaitetta. Vedenpitävissä, helposti puhdistettavissa trimmerissä on terävät terät ja LED-näyttö. Akkukäyttöiset järjestelmät helpottavat viritystä.

Parran suoristus

Et pidä kiharasta parrastasi. Mutta pitkällä partalla on luonnollisesti näitä ongelmia, minkä vuoksi voit ostaa Mr Beardilta parransuoristuslaitteen. Partasi ovat hallinnassasi.

Voit suoristaa kiharat hiukset ja litistää sivuhiuksia. Edistyksellinen parransuoristin toimii nopeasti eikä vahingoita kasvojen ihoa. Hiusten kunnon perusteella voit säätää lämpötilatilaa. Kaapeli mahdollistaa laitteen kääntämisen mihin tahansa suuntaan.

Parrankasvatuspakkaus -

Paksu parta on aina jotain, mitä jokainen mies haluaa. Mutta jotkut kaverit löytävät kaljuja kohtia ja ohut parta kasvoillaan. Mr. Beard on poistanut heidän huolensa parrankasvatussarjalla. 5-6 kuukauden kuluessa huomaat, että kasvosi ovat parran peitossa. Parrankasvatuspakkaus sisältää useita tarvikkeita, kuten dermatelan, aktivaattoriseerumin, desinfiointiaineen ja kamman.

Rulla aktivoi kasvojen karvatupet, ja seerumi ravitsee niitä. Desinfiointiaine on hyödyllinen dermarollerin puhdistamiseen. Lisäksi voit käyttää kampaa säännöllisesti hoitamaan partasi. Käyttämällä rullaa 2-3 kertaa viikossa saat tuloksen. Älä kuitenkaan aja partaasi, kun käytät parrankasvatussarjaa.

Siten sinulla on useita ratkaisuja yhdeltä alustalta - Mr Beard. Nämä partatuotteet ovat saatavilla kohtuulliseen hintaan.

Takaisin blogiin