Skäggvårdssats

Hoitopakkauksessasi täytyy olla parranhoitotuotteita!

Monet miehet haluavat pitää partansa löysänä. Jotkut yksilöt kuitenkin haluavat kasvattaa täyden parran tai yksinkertaisesti sängen, mutta eivät pysty siihen. Melkein kaikki miehet haluavat parran, joka on luonnollisesti täyteläisempi ja terveempi. Useimmiten nousevan partatrendin myötä voit nähdä kaiken ikäisiä miehiä urheilemassa erilaisia ​​partatyylejä. Mutta kun olet kasvattanut parran, sinun on huolehdittava siitä, jotta se näyttää hyvältä ja terveeltä. Tätä varten sinun on noudatettava parranhoitorutiinia, johon kuuluu kasvojen karvojen säännöllinen puhdistus ja trimmaus. Parran hoitaminen vie yhtä aikaa ja vaivaa kuin parran kasvattaminen. Joten lue eteenpäin saadaksesi tietoa tärkeimmistä parranhoitotuotteet Sinulla täytyy olla.

Partasaippua:

Ensimmäinen askel kohti terveellistä partahygieniaa on puhdistaa se perusteellisesti partahuuhtelulla. Tavallinen saippua ja shampoo voivat riisua parrasta sen luonnolliset öljyt ja tehdä siitä kovan. Luonnolliset ainesosat ja eteeriset öljyt voivat varmistaa, että partasi pestään perusteellisesti juurista ylöspäin kuivattamatta alla olevaa herkkää ihoa.

Partaöljy:

skäggolja

Parranajon lisäksi partaöljyn käyttö, erityisesti luonnollisia ainesosia sisältävien öljyjen, voi edistää kasvojen karvojen kehittymistä. Nämä yhdisteet kosteuttavat myös partasi takana olevaa ihoa, mikä jää usein huomiotta. Jotta partasi pysyy terveenä ja ihosi hehkuva, etsi partaöljyjä, jotka sisältävät elementtejä, kuten mantelia, timjamia, argania ja geraniumia. Anna vaikuttaa yön yli, kun olet levittänyt ja hieronut partaöljyä kasvojen hiuksiin.

Partatrimmeri ja sakset:

Skäggsax

Tarvitset todennäköisesti hieman ylimääräistä huoltoa, kun kasvatat partasi, jolloin haluat leikata hajakarvat. Voit leikata sisäänkasvaneita tai pörröisiä hiuksia saksilla. Tämän tuotteen tulee olla osa hoitosarjaasi.

Parranajokoneet:

Rakhyvlar

Leikkurit ovat parhaita työkaluja perushoitoon ja parran muotoiluun, mutta sinun tulee myös siivota perinteisellä partakoneella saadaksesi parhaan mahdollisen ulkonäön. Partaharrastajat tietävät jo, että on suositeltavaa käyttää kaksiteräistä partakonetta. Parranajokonetta tulisi suosia patruunajärjestelmiin verrattuna, koska ne tarjoavat lähempää parranajoa paljon pienemmällä rahalla ja paljon pienemmällä ympäristövaikutuksella.

Derma rulla:

Kun liu'utat dermarullaa ihon yli, se aiheuttaa pieniä pistohaavoja. Näiden reikien tarkoitus on laukaista ihossa vammautumisreaktio, mikä lisää kollageenin muodostumista, mikä on välttämätöntä hyvälle karvankasvulle. Sitä voidaan käyttää aktiivisten aineiden antamiseen täyteläiseksi, kosteuttamaan tai edistämään kollageenin tuotantoa. On olemassa todisteita siitä, että mikroneulaus voi auttaa päänahan hiustenlähtöön, mikä viittaa siihen, että dermarullan käyttö voi auttaa sinua kasvattamaan kauniimman parran nopeammin.

Mr Beard voi helposti tarjota sinulle laadukkaita parranhoitotuotteita, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti parrastasi. Niissä on kaikki, mitä partafani tarvitsee, parrankasvatussarjoista, jotka auttavat sinua kasvattamaan parta nopeammin, parranhoitoon.
Takaisin blogiin