Det bästa saxsetet för professionell skäggklippning

Ammattimainen tapa leikata parta parhaalla saksisarjalla

Olitpa yrittänyt leikata partasi itse tai et, nyt on täydellinen aika oppia hallitsemaan ja muotoilemaan partasi ulkoasun päivittämiseksi. Parran muotoilu vaatii kärsivällisyyttä, mutta tulokset ovat uskomattomia ja parantavat ulkonäköä.

On olemassa sopivia ja sopimattomia tapoja muotoilla parta, ja tänä talvena voi olla erittäin hyödyllistä olla hyvin hoidettu parta, jos asut paikassa, jossa ei ole kosteutta ja kovat talvituulet, jotka voivat kuivata hiuksia ja ihoa. Hanki ammattimainen saksisetti Mr Beard Shop Swedenistä täydelliseen parranleikkaukseen.

Täydellinen parta miehille, joilla on kolmionmuotoiset kasvot

Perfekt skägg för män med ett triangulärt ansikte

Et voi mennä vikaan partaviiksillä miehille, joilla on leveämmät poskipäät ja terävämpi leuka. Suuren leuan tasapainottamiseksi voit kasvattaa paksut viikset, parran ja sänki ja ajaa kasvojen pohjan lyhyeksi.

Täydellinen parta miehille, joilla on neliömäiset kasvot

Jos olet onnekas saada terävä leukalinja, voit korostaa sitä vieläkin pyöreällä partalla, joka voi myös pidentää leukaa ja tasoittaa kasvojen neliömäisiä mittasuhteita.

Täydellinen parta miehille, joilla on sydämenmuotoisia tai pyöreitä piirteitä

Pyöreämmille tai sydämenmuotoisille miehille paksu, pitkä parta pidentää mukia. Optimoi kasvavan parran ulkonäkö pitämällä sivut lyhyinä.

Täydellinen parta miehille, joilla on soikeat kasvot

Helpoin kasvojen muoto on soikea, koska se sopii lähes kaikkiin partatyyleihin. Paksu parta on aina hyvä valinta; pidä molemmat puolet tuuheana ja leikkaa pohja täydellisen ilmeen saamiseksi.

Täydellinen parta miehille, joilla on vinoneliön muotoiset, pitkänomaiset tai suorakaiteen muotoiset kasvot

Pehmentääksesi mukin kulmia ja saada kasvot näyttämään leveämmiltä pitämällä parran sivut lyhyinä ja muotoilemalla alaosaa pyöreämmäksi, kun yrität trimmata sitä näille kasvomuodoille.

Trimmaus

Aloita harjaamalla partasi leveällä hammaskammalla karvojen poistamiseksi kasvoiltasi. Jos olet tyytyväinen pituuteen, voit käyttää sellaista oikein tylsillä reunoilla ylimääräisten karvojen leikkaamiseksi.

Luo pääntie

On useita syitä, miksi miehet kasvattavat partaa. Joillekin miehille tavoitteena on näyttää luonnollisemmalta. Voi myös olla vaarallista vetää niska liian korkealle, koska se saa sinut näyttämään luonnottomalta ja liian hoidetulta. Voi myös olla vaarallista vetää niska liian korkealle, koska se saa miehet näyttämään luonnottomalta ja liian hoidetuilta. Herra Beard Shop Sweden tarjoaa eksklusiivisia kauneustuotteita kotikäyttöön ja tilaisuuksiin.

Huulista huolehtiminen

Kun kiinnität huomiota muotoillessasi partaa, kiinnitä huomiota huulia ympäröivään reunaan.

Ei kestä kauan, ennen kuin alat viimeistellä parran muotoa pienellä harjoittelulla, sinnikkyydellä ja työllä. Onneksi tämä kattava opas ihanteellisen parran muodon ylläpitämiseen kasvoillesi auttaa sinua löytämään parran, joka sopii täydellisesti kasvojen muotoisi ja vartalotyyppiisi.

Takaisin blogiin