Enkla steg för ett naturligt skägg

Parranhoito luonnollisen näköiseen partaan 3 päivässä kahdessa yksinkertaisessa vaiheessa

Miesten parta on nykyään kuuma tyyli. Ne edustavat machoa kaikessa loistossaan. Täysin kasvanut ja hyvin hoidettu parta saa vastakkaisen sukupuolen pyörtymään ihailusta ja flirttailusta. Ja kuka nykyään elossa oleva mies ei tekisi mitään saadakseen luonnollisen parran mahdollisimman lyhyessä ajassa helposti? Alla näytämme kaksi yksinkertaista vaihetta luonnollisen näköisen parran hoitamiseksi ja kasvattamiseksi kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa.

Nykyään markkinoilla on useita tuotteita, jotka tarjoavat parran kasvua. Tämä on kuitenkin paras tapa saavuttaa se näkyvin tuloksin, jos haluat saada luotettavan ja tehokkaan parran kolmessa päivässä.

1. Aktivaattoriseerumi parran kasvuun

Activator serum för skäggväxt

Parran kasvu aktivaattoriseerumi toimii kaksinkertaisella nopeudella aktivoimalla lepotilassa olevia karvatuppeja stimuloimaan hiusten kasvua. Lisäksi se vahvistaa partaa, täyttää kaljuja kohtia ja parantaa parran täysikasvuista ulkonäköä hormonien tasaisella jakautumisella. Parran kasvun aktivaattorit ovat tehokkaita ajan mittaan, kun oikea ravitsemus- ja hygienia ylläpidetään. Parran nopeampi kasvu on mahdollista kaksoisvaikutteisella partaaktivaattoriseerumilla, joka toimii kaksinkertaisella nopeudella ja tehokkaammin. Aktivaattoriseerumin suosituimmat käyttötavat ovat:

-Täytä kalju ja epäjohdonmukainen parta - seerumit ovat kuin hormoneja, jotka nostavat partasi tasaisen parran kasvun uudelle tasolle. - nopea, täysi ja terve.

-Nopea / nopeuta terve parta - terveen parran kasvaminen vie aikaa perusravinnolla, koska joskus menetämme tärkeitä ravintoaineita ruokavaliostamme. Kaikki kuolleet karvatupet saavat oikean ravinnon tasapainon, joka saa parran näyttämään täysin kasvaneelta.

- Vahvemmat ja kimmoisammat partakarvat - parta on houkutteleva, kun sen annetaan kasvaa maksimikokoon, -pituuteen ja -paksuuteen, joka on helppohoitoinen. Liian pitkä parta voi näyttää sotkuiselta tai siistiltä, ​​mutta silti olla haittaa muille. Mutta olivatpa ne sitkeitä tai hyvin hoidettuja, parta antaa miehelle näön. Joillekin miehille parta on macho alfa -tyyliä. Se on osa heidän imagoaan ja persoonallisuuttaan.

2. Parrankasvatussarja

Skäggväxt kit

Parrankasvatussarja on täydellinen hoito-, trimmaus- ja hoitosarja, joka parantaa parran kasvua. Parrankasvatussarja on yhdistelmäpaketti, joka sisältää aktivaattoriseerumin, dermarollerin, kamman ja desinfiointiaineen. Tuotteiden tarkoitus ja kiehtovuus on jatkuvasti hoitaa, kasvattaa ja muotoilla partaa parhaaseen tyyliin.

-Derma Rolls - Derma Rolls on tarkoitettu kasvojen karvojen, kuten pulisonkien tai parran kasvuun. Ne antavat muodon ja rakenteen parran ulkonäölle.

-Aktivaattori seerumi - seerumi elvyttää ja herättää parran kasvussa lepotilassa olevat karvatupet, mikä parantaa parran kasvua oikeissa paikoissa.

-A Desinfiointiaineet – nopeaan kasvojen karvojen kasvuun tarkoitettujen tuotteiden, kuten dermarullien, on oltava puhtaita ennen käyttöä ja käytön jälkeen.

-Kampa - antaa parralle rakenteen hyvin hoidettuna ja hyvin hoidettuna.

Johtopäätös.

Parta on ollut muotilause vuosikymmeniä. Ja hyvin hoidettu ja muotoiltu parta voi saada minkä tahansa miehen paljon huomiota vastakkaiselta sukupuolelta. Nämä kaksi vaihetta ovat nopein tapa puhtaaseen ja komeaan partaan.

Takaisin blogiin