5 sättatt ta hand om dittskägg

Parranhoitovinkkejä: 5 tapaa hoitaa partasi

Tips för skäggvård

Parranhoito ei ole koskaan ollut helpompaa: Nämä kahdeksan parranhoitotemppua pitävät partasi upean näköisenä.

Kärsivällisyyttä

Kun parta alkaa ensimmäisen kerran kasvaa, vastusta leikkaamista tai muotoile parta, jätä se koskemattomaksi ensimmäiset 4-6 viikkoa. Sen avulla karvat kasvavat tasaisesti (jotkut kasvavat nopeammin kuin toiset) ja auttaa valitsemaan sen pituuteen ja paksuuteen sopivan tyylin. Koska jokaisen ihmisen hiukset kasvavat omaa tahtiaan. Terveellinen elämäntapa, hyvä ruokavalio ja liikunta voivat nopeuttaa prosessia.

Yhdistä partasi kasvosi muotoon

Parta tulee mukauttaa ympäristöönsä. Valitse ensimmäisen kasvukuukauden jälkeen lopullinen tyyli, joka täydentää kasvosi muotoa. Partasi näyttää paremmalta, ja niin näet sinäkin.

Tiedä kuinka (ja milloin) leikata

Leikkaus on välttämätöntä hyvin hoidetulle partalle – vaikka aiot kasvattaa sen. Sijoita laadukkaaseen trimmeriin ja löydä itsellesi sopiva tekniikka.

Pese se säännöllisesti

Tämä on erityisen tärkeää kasvun alkuvaiheissa, varsinkin kun kiinni jäänyt ruoka ja ihosolut voivat pahentaa kutinaa. Kyse ei ole vain hiuksista, vaan myös alla olevasta ihosta. Pestä parta on yksi tärkeimmistä hoidon vaiheista. Harjaa partasi useita kertoja viikossa salisyylihappoa sisältävällä hilseshampoolla ja kuivaa se sitten varovasti.

Opi treenaamaan partasi

Säännöllinen leikkaus säilyttää valitsemasi muodon, mutta se ei ole ainoa tapa pitää partasi linjassa. Päivittäinen hierominen kampa- tai partaharjalla tasoittaa itsepäisiä karvoja ja kouluttaa niitä kasvamaan alaspäin.

Takaisin blogiin