Tillbehör som är ett måste för skäggvård

Tarvikkeet, jotka ovat välttämättömiä parranhoidossa

Tillbehör som är ett måste för skäggvård

Olet onnekas, että olet nykyaikainen kaveri, joka elää nykyaikana. Joten miksi et käyttäisi kehittynyttä hoitotekniikkaa eduksesi? Voit selviytyä päivittäisistä rutiineistasi, tuntea olosi puhtaaksi, tuoksua raikkaalta ja näyttää upealta, kun varastoit muutaman välttämättömän miesten hoitotuotteita.

Tässä on lista:

Sakset hoitoon

Jokaisen parrakkaan miehen hoitoarsenaalissa tulisi olla pari teräviä hoitosaksia. Hoitosakset tarjoavat paremman tarkkuuden ja hallittavuuden kuin trimmerit, jotka ovat nopeampia ja helpompia käyttää. Tämän seurauksena ne ovat käteviä parran muotoiluun ja ärsyttävien halkeilevien latvojen poistamiseen. Ja jos olet viiksimies, saksien leikkaaminen on käytännössä välttämätöntä upeiden kasvojen hiusten säilyttämiseksi.

Hoitosaksilla, kuten useimmissa asioissa elämässä, saat sen, mistä maksat. Joten hanki hyvä sarja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pinsettejä saadaksesi parhaat kasvot, joita sinulla on koskaan ollut.

Hiustenleikkuukone

Ehkä olet talouskriisissä. On mahdollista, että et voi lähteä kotoa. Riippumatta siitä, miksi et näe parturia, hyvät leikkurisarjat ovat hyödyllisiä juuri nyt. On järjettömän helppoa tehdä itsellesi vähän huoltoa vaativa buzz-leikkaus, ja se säästää tonneittain aikaa ja rahaa. Lisäksi leikkurit auttavat leikkaamaan persikkanukkaa kaulan ympärille.

Hiuskampa

Jokaiselle miehelle, jolla on parta tai viikset, kampa on pakollinen. Ne poistavat solmuja ja sotkuja, auttavat muotoilutuotteissa ja pitävät partasi siistinä ja viimeistellynä. Jos partasi on lyhyt tai keskipitkä, voit todennäköisesti päästä eroon pelkällä hiusharjalla, mutta jos haluat lisää volyymia ja pituutta, sinun on totuttava kampaan.

Parran suoristus

Parransuoristin on öljyjä ja hoitoaineita tehokkaampi ihmisille, jotka kamppailevat kiharan, karkean tai pörröisen parran kanssa. Ne ovat myös paljon hellävaraisempia ihollesi kuin hiustenkuivaajan käyttäminen parran kuivaamiseen. Vielä parempi, parransuorausaineita voidaan käyttää sekä hiuksiin että partaan.

Partaöljy

Partaöljy on välttämätön, jos haluat parranhoitokokemuksesi olevan vaivaton. Partaöljy toimii erinomaisesti, koska se kosteuttaa hiusrakkuloitasi, rauhoittaa niitä ja toimii muotoiluaineena.

Parran pesu

Käytä mietoa parranpuhdistusainetta. Vahvemmat puhdistusaineet, kuten vartalonpesuaineet ja tavalliset saippuat, voivat poistaa parrasta sen luonnolliset öljyt. Koska tavallisia kasvojen puhdistusaineita ei ole luotu hiuksia ajatellen, ne voivat myös kuivata partasi ja poistaa sen luonnolliset öljyt. Käytä sen sijaan luonnollista puhdistusainetta, joka sopii sekä kasvoillesi että parrallesi.

Partabalsami

Jokaisen parranajon jälkeen partavesivoide on välttämätön. Et koe pistelyä, jos käytät hoitoainetta alkoholipohjaisen partaveteen sijaan. Hoitoaine on myös paljon kosteuttavampi ja ravitsevampi, mitä ihosi tarvitsee jokaisen parranajon jälkeen.

Loppu

Parran oikea hoito vaatii aikaa ja huolellisuutta. Mutta nämä erinomaisia partatuotteet ja sarjat voivat auttaa sinua kasvattamaan paksun, terveen ja houkuttelevan parran.

Takaisin blogiin