få tjockare skägg

Vinkkejä paksumman parran kasvattamiseen

få tjockare skägg

Voit muuttaa ulkonäköäsi ja itseluottamustasi kasvattamalla parran. Lisäksi se voi antaa sinulle lisää itseluottamusta vahvistamalla maskuliinisia ominaisuuksiasi. Parran kasvattaminen voi olla helppoa ihmisille, joilla on terve geenivarasto, mutta se voi olla vaikeaa meille, jotka saivat geneettisen loton lyhyen pään. Parta kehittyy monin eri tavoin yksilöstä riippuen. Jotkut ovat luonteeltaan paksuja, kun taas toiset ovat epätasaisia ​​ja hajanaisia. Hiusten väri, follikkelien halkaisija ja yleinen hiusten tiheys ovat kaikki tekijöitä, jotka vaikuttavat a paksumpi parta.

kasvattaa paksumpi parta

Epätasainen parta on partafanien uhka kaikkialla maailmassa, minkä vuoksi olemme koonneet tähän postaukseen ideoita paksumman parran kasvattamisesta.

  1. Ota biotiinilisäaineita parran kasvuun -
    Päivittäinen biotiinilisäravinteiden ottaminen voi auttaa hiuksiasi kasvamaan nopeammin ja jopa stimuloimaan menetettyjen hiusten kasvua pään yläosassa. Useimpien lääkäreiden mukaan biotiini vahvistaa hiustesi keratiiniinfrastruktuuria, mikä tarkoittaa, että se vahvistaa ja paksuntaa niitä. Sen kyvystä kiihdyttää hiustenlähtöä on kuitenkin vain vähän vakuuttavaa näyttöä. Siitä huolimatta useimmat lääkärit ovat yhtä mieltä siitä, että se vahvistaa hiustesi keratiiniinfrastruktuuria, mikä tarkoittaa, että se vahvistaa ja paksuntaa niitä.
  1. Säilytä terveellisiä elämäntapoja.
    Terveellinen syöminen, liikunta, riittävän veden juonti, 8 tunnin uni joka yö ja stressin vähentäminen ovat kaikki hyödyllisiä tapoja kehittää. Parta hiukset, kuten muukin kehosi, hyötyy vitamiineista ja ravintoaineista. Proteiini muodostaa hiuksesi, joten sinun tulee syödä sitä tarpeeksi. Partasi on pehmeämpi, jos pysyt kosteutettuna. Kun nukut tarpeeksi, koko kehosi, myös hiuksesi, vahvistuu. Säännöllinen harjoittelu ylläpitää verenkiertoa, mikä edistää hiusten kasvua ja vahvistaa parran hiuksia.
  1. Parran huolto
    Partalle oikean muodon antaminen kasvoillesi ja piirteillesi voi joskus kompensoida täyteyden puutetta. Hiusten pituuden säätäminen leikkaamalla voi myös olla hyvä tekniikka epätasaisten partapaikkojen piilottamiseen. Täydemmän parran ylläpitäminen vaatii kuitenkin huolellista huomiota. Paksummat karvat terveet partakarvat voivat saada partasi näyttämään paksummalta. Partashampoo on yksinkertainen ja hellävarainen tapa hoitaa hiuksiasi. Shampoopesu ehkäisee parran kutinaa ja kuivumista samalla kun poistaa pölyn ja bakteerit.

Partabalsami lisää kosteutta partasi hiuksiin ja estää niitä pörröistymästä ja pörröisestä. Lisäksi se auttaa ravitsemaan ihoa ja karvatuppea paikallisella tasolla sekä ihon ja karvatupen yleistä terveyttä.

Yhteenvetona:

Kehosi terveys ja partasi kasvu liittyvät erottamattomasti toisiinsa. Tasapainoinen ruokavalio, riittävä uni, stressin vähentäminen ja nesteytyksen pysyminen voivat kaikki auttaa nopeuttamaan paksun parran muodostumista.

Toinen asia, jota sinun pitäisi yrittää, on ylläpitää kunnollista ihonhoitorutiinia, jotta ihosi pysyy terveenä. Voit myös piilottaa täplät alueet luovalla viimeistelyllä. Toivomme, että tämä viesti on auttanut sinua ymmärtämään tärkeitä vinkkejä paksun parran kasvattamiseen.

Takaisin blogiin