Tips för skäggvård med herr skäggtrimmer

Vinkkejä parranhoitoon Mr. Partaleikkuri

Esittelyssä

Voimme kaikki myöntää, että hyvin hoidettu mies on ihailtavaa. Jos mies pitää itsestään hyvää huolta, naiset huomaavat sen. Siksi miesten pitäisi osata pitää huolta itsestään.

Saadaksesi kaiken irti hoitokokemuksestasi riippumatta siitä, onko sinulla aikaisempaa kokemusta partaleikkuri, sinun on opittava leikkaamaan partasi partaleikkurilla.

Monet köyhät miehet, jotka olivat aloittaneet parrankasvatusseikkailunsa, olivat antaneet periksi, koska he eivät kyenneet täyttämään elämäntapastandardeja, mikä esti heitä kasvattamasta partaa täysimääräisesti. On sanomattakin selvää, että samankaltaiset henkilöt luopuisivat todennäköisemmin elämäntavoitteistaan ​​liian aikaisin ensimmäisten vastoinkäymisten merkkejä. Tämä blogi opastaa sinua hoitamaan partasi trimmerillä erinomaisten vinkkien avulla.

Parhaat parranhoitovinkit Mr. Partaleikkuri

  1. Investoi parranhoitotuotteisiin.

Jos olet tosissasi kauniin parran kasvattamisessa, sinun on ostettava parranhoitoon tarvittavat tarvikkeet.

Investera i skäggvårdsprodukter

Partabalsami, partaöljy, partakampa ja partalisäaine ovat neljä tärkeintä hyvän ja terveen parranhoitotuotetta (valinnainen).

  1. Partaöljy voi kosteuttaa ja ylläpitää tervettä partaa trimmerin käytön jälkeen.

Levitä partaöljyä kerran päivässä heti suihkusta poistumisen jälkeen.

skäggolja

Ennen levittämistä pyyhi parta puhtaalla liinalla niin, että se on kostea, mutta ei kastunut. Käytä hiustenkuivaajaa säästeliäästi, sillä kuivausrummun lämpö voi kuivattaa kasvojen hiuksia ja tehdä niistä kireät.

Sen sijaan, että levität sitä vain hiusten latvoihin, laita muutama tippa kämmenelle ja hiero ne ihoon kostean partasi alla.

  1. Älä koskaan leikkaa märkää partaa.

Erityisesti kosteaa partaa ei pidä leikata. Tämä johtuu siitä, että kostea parta on yleensä pidempi ja trimmaus voi johtaa siihen, että ajetaan pois enemmän karvoja kuin aiot. Varmista siksi, että parta on kuiva ennen sen leikkaamista.

Jos teet virheitä leikkaaessasi partasi, se voi viivästyttää kasvua useilla kuukausilla.

  1. Keskity kaula-aukon trimmaamiseen.

Aseta sormi vaakasuoraan Aatamin omenan yläpuolelle saadaksesi täydellisen parran kaularenkaan. Leikkaa sitten pystysuora nauha tämän viivan alapuolelta. Mene toiselle kädelle leukalinjan alle ennen kuin palaat keskelle ja siirryt toiselle puolelle. Voit välttää tämän vaiheen, jos sinulla on sänkeä, koska pääntie on välttämätön parran trimmaamisessa.

  1. Muotoile viikset.

Voit leikata viikset vastaamaan parran pituutta tai jättää ne hieman pidemmäksi saadaksesi ne erottumaan paremmin. Saat sitten kauniin, terävän huuliviivan sulkemalla suusi ja virnistelemällä. Jos pidät siistit viikset ja leikkaat pohjan, voit luoda 1 mm:n täydellisen viivan huulille (ilman trimmerikampaa).

Jos haluat saada kaiken irti parrastasi, voi Herra Beard auttaa sinua. Ne takaavat tyydyttävän ja luotettavan kokemuksen käyttäessäsi heidän palveluitaan ja tarjoavat ensiluokkaisia ​​parranhoito- ja hoitotuotteita.

Takaisin blogiin