Top 10 Beard -tuotetta Ruotsissa.

Parta on nykyään miesten suuri muotitrendi. Miehet kaikkialla maailmassa ovat nyt taipuvaisia ​​kasvattamaan ja muotoilemaan partansa. Parran kasvattaminen ei ole vaikeaa, se on luonnollinen prosessi, kova osa on parran ylläpitäminen. Parran hiukset ovat erittäin herkkiä, ja jos niitä ei hoideta kunnolla, niistä voi tulla erittäin karkeita ja paksuja. Tämän tilanteen välttämiseksi on otettu käyttöön monia partatuotteita. Joten mitkä ovat 10 parasta partatuotetta Ruotsissa? Tässä on luettelo 10 parhaasta partatuotteesta Ruotsissa.

1 - Parran kasvupakkaus (Mr. Beard)

Parrankasvatussarja Mr. Parta on yksi markkinoiden parhaista tuotteista. Tuotteen mukana tulee Derma-rulla, aktivaattoriseerumi ja telalle tarkoitettu desinfiointiaine.

2-     partabalsami (partakauppa)

Partaveljen partabalsami on toinen hyvä tuote parrallesi. Tuote pitää partahiukset haluamallasi tyylillä ja myös ravitsee niitä niin, että partahiukset saavat terveen kiillon.

3-     partaöljy (partaveli)

Beard Brotherin partaöljy on yksi hyvistä tuotteista. Tuote ravitsee päänahkaa ja saa sen näyttämään kiiltäviltä. Tuote vahvistaa myös parran ihoa ja parantaa hiusten kasvua.

4-     Parranpesuaine (Mr. Bear Family)

Parran pesu Mr. Bear Family on luonnontuote parrallesi. Tuote ei vain pese parran hiuksia, vaan myös kosteuttaa ihoa, eliminoi tulehdusta estäviä ominaisuuksia ja antaa parrallesi täyteläisemmän ja rehevämmän ilmeen.

5-   Ammattimainen 6 in 1 -partanleikkuri (Mr. Beard)

Ammattimainen 6 in 1 partatrimmerisarja on yksi parhaista sarjoista tällä hetkellä markkinoilla. Sarjan mukana tulee tarkkuuskammat, erittäin terävät ja ihoystävälliset terät, jotka voidaan pestä vedellä.

6-     Percy Nobleman Premium Beard Care Kit (Partakauppa)

Percy Nobleman Premium Beard Care Kit on yksi markkinoiden laadukkaimmista tuotteista. Sarjan mukana tulee eksklusiivinen partaöljy, partabalsami ja kokoontaitettava kampa.

7-     Partaharja (Mr. Bear Family)

Parran kasvattaminen ei ole ainoa asia parran omistamisessa, vaan parran hoito on tärkeintä. Beard Brush on hoitoharjan runko, joka on valmistettu oliivipuusta ja harjakset on valmistettu villisian harjaksista.

8-     Partavoi (Partaveli):

Partavoi on täydellinen sekoitus partaöljyä ja partabalsamia. Suurin etu on, että partavoi auttaa lukitsemaan kosteuden syvälle ihoon ja samalla auttaa muotoilemaan partasi.

9-     Ainutlaatuinen skäggplattång Mr. Beard):

Parransuoristin on hiusharja, joka auttaa suoristamaan ja tasoittamaan parrastasi irronneet karvat.

10-  Partaroska partatonkki (partakauppa)

Partaromu partatonkki on hoito, joka on suunniteltu varmistamaan, että partasi ei kutise. Se sisältää x-pert moist- ja Ion Moist -voidetta pehmentämään ja kosteuttamaan ihoa.

Joten tämä on luettelo 10 parhaasta Ruotsissa saatavilla olevasta partatuotteesta.
Takaisin blogiin