Noudata vinkkejä kasvattaaksesi paksu parta

Parran suosio on kasvanut valtavasti. Nykyään parrat ovat melko kuuluisia, koska niitä pidetään erittäin muodikkaina ja visuaalisesti houkuttelevina miehille, joilla on niitä. Partaa pidetään myös maskuliinisuuden ja alfauroksen merkkinä useissa kulttuureissa ympäri maailmaa.

Vaikka useimmilla miehillä ei ole ongelmaa kasvattaa parta, se voi olla valtava tehtävä muille. Voit kasvattaa partasi monella eri tavalla. Lisäksi on olemassa useita erilaisia ​​vinkkejä, joiden avulla voit paksuntaa ja täyttää partasi. Joitakin orgaanisia vinkkejä parran paksuuttamiseen ja täyttämiseen käsitellään alla:

Kuori ja puhdista parta

Sinun on kuorittava kasvosi ja pestä parta hyvin. Kuorinta auttaa poistamaan mahdolliset kertyneet ihoasi karvatupet mikä voi aiheuttaa hajanaisen tai ohuen parran. Sinun on pidettävä partasi puhtaana pesemällä se säännöllisesti. Sinun on myös varmistettava, etteivät ruoka- tai pölyhiukkaset jää kiinni kasvojen hiuksiin. Kuorinta auttaa pitämään karvatupet vapaina ja hengittävissä. Tämä edistää parran kasvua. Puhdas tila follikkeleille tekee hiuksistasi terveitä. Ne saavat myös koko kasvosi näyttämään täyteläisemmältä.

Käytä partakammaa ja öljyä.

Partakamman ja luonnonöljyjen käytön on todistettu auttavan partaa kasvamaan ja tasoittumaan paksuilla hiuksilla. Partakamman käyttö auttaa purkamaan hiuksia ja edistää hiusten kasvua. Se auttaa myös säätelemään verenpainetta tasaisesti edistääkseen hiusten kasvua. Partaöljy edistää hiusten kasvua ja varmistaa, että hiukset ovat terveitä ja paksuja.

Noudata E-, B- ja C-vitamiinia sisältävää ruokavaliota

E-, B- ja C-vitamiinit liittyvät suoraan hiusten kasvuun ja ylläpitoon. Siksi seuraavien vitamiinien sisältävä ruokavalio auttaa säätelemään hiusten kasvua. Se auttaa myös antamaan follikkeleille tarvittavan lisäravinteen, jota ne tarvitsevat hiusten synnyttämiseksi nopeammin ja paksummalla nopeudella.

Harjoittele

Liikunnan on sanottu vapauttavan miehillä korkeita testosteronitasoja. Parta on tuotteita testosteronista. Siksi on tärkeää, että harjoittelet rutiinissasi hyvän kasvojen karvojen kasvun edistämiseksi ja edistämiseksi. Sydänharjoittelun sanotaan olevan erittäin hyödyllistä parran kasvulle. Harjoittelemalla vähän joka päivä pitäisi varmistaa, että partasi kasvaa paksummin ja pehmeämmin.

Johtopäätös 

Noudattamalla näitä vinkkejä ja lepäämällä hyvin ilman stressiä saat taatusti vahvoja tuloksia. Näet itsesi kasvavan paljon täyteläisemmiksi ja paljon paremmiksi parta. Nämä vinkit auttavat sinua välttämään hiusten ohenemista ja epätasaisen hajanaisen parran. Nämä asiat auttavat varmistamaan, että sinulla on paksu parta, joka on erittäin tasainen koko kasvojen ympärillä. Ne ovat kaikki orgaanisia vinkkejä, jotka eivät ole haitallisia ja joilla ei ole sivuvaikutuksia.

Takaisin blogiin