Skäggsax

Mitä tarvitset parranhoitopakkaukseesi?

Parta voi olla hienoa, mutta kuriton ja takkuinen parta voi muuttua tuskaksi. Hiusten luonnolliset öljyt voivat myös johtaa akneen, jos niitä ei hoideta kunnolla. Tässä on joitain asioita, joiden pitäisi olla parranhoitopakkauksessasi:

  1. Hyvä partashampoo

skäggvårdskit

Tämä on ehdottoman välttämätöntä. Varmista, että hankit laadukkaan shampoon, joka ei poista parrastasi luonnollisia öljyjä ja joka on suunniteltu kasvojen hiuksille estämään ihon hankausta.

  1. Hyvä partabalsami

Hyvän parranhoitoaineen valitseminen on myös erittäin tärkeää, sillä se auttaa pitämään partasi pehmeänä ja kosteutettuna. Ihmisille, joilla on kuiva ihotyyppi, hoitoaineen käyttö on välttämätöntä parranhoitosarja. Sen tulee sisältää ainesosia, jotka estävät aknen ja hilseen muodostumisen partalle.

  1. Partaharja

skäggschampo

Partaharjojen valinta on erittäin tärkeä tehtävä, sillä ne auttavat parantamaan partasi yleisilmettä levittämällä öljyjä ja estämään sotkeutumista. Käytä harjaa ennen parran pesua tai hoitoa; tämä auttaa imemään öljyä sisähiuksista ja helpottaa niiden puhdistamista.

  1. Partaöljy tai hoitoaine

Skäggborste

Partaöljy kosteuttaa alla olevaa ihoa ja tekee parrasta pehmeän ja joustavan. Partaöljy sopii erinomaisesti myös akneen taipuville ihmisille, koska se auttaa tasapainottamaan kasvojen luonnollisia öljyjä ja vähentämään ihottumaa.

  1. Partakampa tai harja

Skäggolja

Partakammat ja -harjat auttavat kuorimaan ihoa ja hajottamaan ylimääräisen öljyn partalle, mikä tekee siitä terveellisemmän ja selkeämmän.

  1. Hyvä partaleikkuri

Skäggkam

Tämä on pakollinen hoitopakkaukseesi. Älä koskaan leikkaa tai muotoile partaa tylsillä saksilla. Saat lopulta epätasaisen ja nykivän ilmeen partasi, jota kukaan ei halua.

  1. Seinäpeili ja käsipeili (jos etsit tarkkuutta)

Parran hoito ei ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa; tarvitset hyvän peilin nähdäksesi kaikki hiukset ulkonevat. Kädessä pidettävä peili auttaa myös kasvojen vaikeapääsyisiin kohtiin.

  1. Pinsetit

Jos sinulla on pitkät hiukset partasi ja viiksien välissä tai hajanaisia ​​karvoja, jotka eivät näytä hyvältä, on aina parasta repiä ne pois pinseteillä. Niiden vetäminen ulos sormilla voi aiheuttaa epämukavuutta ja mahdollista infektiota, jos et ole varovainen.

  1. Hyvä leikkuri

Jos haluat pitää partasi yhtenäisenä tai jos haluat päästä eroon vetäytyvistä hiuksista, sinulla on oltava hyvät leikkurit.

Merkittäviä faktoja:

  • Partaöljy ei ole vain niille, jotka ovat alttiita akneen; sillä on monia etuja, jotka auttavat partasi näyttämään terveeltä ja notkealta.
  • Tylsät terät voivat aiheuttaa epämukavuutta hiusten alla olevalle iholle ja luoda siivoamattoman parran ilmeen.
  • Noudattamalla hyvää hygieniaa ja puhtautta varmistat, ettet kärsi iho- tai kasvojen karvojen tulehduksista.

Johtopäätös

Kun tämä kaikki on parranhoitosarjassasi, varmistat, että olet hyvin valmistautunut kaikkiin parran hätätilanteisiin. Pidä trimmerit ja muut sakset terävinä, sillä tylsät terät eivät välttämättä leikkaa hiuksia, mikä aiheuttaa epätasaisuutta ja epämukavuutta.

Takaisin blogiin