Skägg trimmer

Mitä tapahtuu, jos käytämme toisen henkilön trimmeriä?

Onko mahdollista jakaa partaleikkuri? Koska näyttää siltä, ​​​​että eri ihmisillä on erilaisia ​​​​vastauksia tähän aiheeseen, sinun on kysyttävä itseltäsi, onko sinulla ongelmia partaleikkurin jakamisessa tämän aiheen kanssa, sinun on kysyttävä itseltäsi, onko sinulla ongelmia partaleikkurin jakamisessa jonkun kanssa. Joillekin tämä on epäilemättä yksi inhottavimmista ajatuksista, joita heillä on koskaan ollut, kun taas toisille se ei näytä vaikuttavan siihen. Katsotaanpa siis, mitä trimmerin jakaminen sisältää ja onko se käytännöllinen vaihtoehto.

perfektablad

Voiko kaksi ihmistä käyttää yhtä trimmeriä?

Kun päätät jakaa trimmerisi toisen henkilön kanssa, varmista, että teet sen oikein. Trimmeriä ei saa siirtää henkilöltä toiselle ilman, että se on puhdistettu ja vaihdettu kunnolla. Tämä eliminoi mahdollisuuden, että joku saa tartunnan, joka johtuu mikro-organismien siirtymisestä henkilöstä toiseen trimmerisi kautta. Trimmerin jakamisella on kuitenkin joitain kielteisiä seurauksia. Varsinkin jos sitä levitetään väärin. Sinulle kehittyy todennäköisesti ihoallergioita, jos käytät ystäviesi trimmereita ajattelematta hygieniaa.

Jaa oikein:

Ne voidaan itse asiassa jakaa jakaa vastata suoraan kysymykseen. Jos päätät tehdä sen, varmista, että teet sen oikein. Et halua käyttää yhtä partaleikkuri joka on likainen tai siinä on bakteerit ryömivät sen yli viimeisestä käyttökerrasta lähtien. Tämän seurauksena varmista, että kaikki perheenjäsenet noudattavat asianmukaista henkilökohtaista hygieniaa, mukaan lukien partatrimmerin perusteellinen puhdistus ja desinfiointi ennen kuin annat kenenkään muun käyttää sitä. Haluat estää partatrimmerin siirtämisen ihmiseltä toiselle puhdistamatta sitä koskaan.

Katsotaanpa, mikä on ihanteellinen trimmeri ja mitä se voi tehdä:

  • Täydelliset levyt:

Ruostumaton teräs ja titaani ovat tunnettuja äärimmäisestä kestävyydestään. Ne voivat kuitenkin aiheuttaa allergisen reaktion, joten ne ovat erittäin toivottuja ominaisuuksia. Kutina, epämukavuus, partakoneen palovamma ja partakoneen palovamma ovat harvinaisia, jos käytät uusia, teräviä teriä käsittelemääsi kehon aluetta ympäröivällä herkällä iholla. Tylsät terät sen sijaan eivät ole ihanteellisia, varsinkin kun hiukset ovat karkeita. Karvat nousevat korkealle ja pilkkaavat tylpän terän sopimattomuutta. Varmista siksi, että trimmerissäsi on terävät terät.

  • Kannet eri kokoisina:

Vartalon karvojen pituuden tulee olla täysin hallinnassasi. Tämä johtuu siitä, että hyvissä trimmereissä on yleensä erilaisia ​​suojuksia ja lisävarusteita, jotka mahdollistavat tarkan trimmauksen ja muotoilun. Siistin ja miellyttävän lopputuloksen saamiseksi on usein suositeltavaa erotella häpyalueen karvojen pituutta hieman. Erikokoiset päälliset pitävät järjestyksen ja järjestyksen sekä kiinnittävät huomion hoidetuihin hiuksiisi.

  • Kevyt ja pieni:

On suositeltavaa käyttää trimmeriä, joka on kevyt ja helposti liikuteltava kehon, kasvojen, sukuelinten, reisien ja muiden kehon osien ympärillä. Et halua trimmeriä, joka on liian painava, paksu tai hankala pitääkseen kiinni pitkiä aikoja, kun kyse on hiuksistasi.

Mr. Beard on jo pitkään tarjonnut yksilöille korkealaatuisia trimmereita. Niiden trimmeri ei ole vain vedenpitävä, vaan se on myös 6 in 1 -yhdistelmä, jonka avulla saat helposti kaiken irti yhdestä käyttökerrasta.
Takaisin blogiin