Personlig skäggtrimmer

Miksi miesten pitäisi käyttää henkilökohtaista partaleikkuria?

Miehet kaikkialla maailmassa ovat siirtyneet parranajosta trimmaamiseen, kun parranhoitotrendi ja -muoti on kehittynyt. Aika, jolloin vain puhtaiksi ajeltuja miehiä pidettiin luokkamiehinä ja kehittyneinä, on muuttunut, miehet ja yhteiskunta ovat nyt omaksuneet hyvin hoidettu, siisti, hyvin hoidettu parta ammattimaisuuden ja hienostuneisuuden symbolina. Kun tämä trendi miesten parran pitämisessä ja kunnossapidossa etenee, parrasvaloihin tulivat myös parranhoitolaitteet, erityisesti partaleikkurit. Viimeisen vuosikymmenen aikana partaleikkuriteollisuus on kasvanut nopeasti sekä myynnin että tekniikan osalta. Kun partamuoti kehittyy päivittäin, myös ihmisten trimmereille asettamat vaatimukset muuttuvat.

Kun puhdas parranajo oli trendi, ihmiset saivat täydellisen ulkonäön ajelemalla partakoneen teriillä, joita pidettiin hyvin henkilökohtaisina, eikä näitä teriä voitu jakaa muiden kanssa hygienia- ja terveyssyistä. mutta koska trimmerit ovat nyt vaihtaneet suurimman osan teriä, pitääkö sinun olla varovainen hygieniasta trimmereitä käytettäessä? Voiko kaksi ihmistä käyttää samaa trimmeriä?

Skäggtrimmer

No, vastaus kysymykseen, voivatko kaksi ihmistä käyttää samaa trimmeriä, on ei. Vaikka kaikki miehet käyttävät sitä edelleen, kahden ihmisen ei pitäisi jakaa samaa trimmeriä, ja miesten tulee olla varovaisia ​​käyttäessään omaansa partaleikkuri. Kuitenkin kysymys kuuluu, miksi miesten pitäisi käyttää henkilökohtaista partaleikkuria? Tästä syystä miesten tulisi käyttää vain partaleikkuriaan.

1 - Puhtaus:

Ensimmäinen asia, joka tässä tulee huomioida, on siisteys. Miehet, jotka käyttävät partaleikkuria, tietävät hyvin, että leikattaessa hiukset voivat juuttua trimmerin terään ja monta kertaa samat hiukset voivat juuttua trimmerin terän maston alle. Nämä hiukset voivat kantaa tartuntaa yhdessä niistä. Jos henkilö käyttää samaa trimmeriä, on olemassa mahdollisuus, että infektio voi siirtyä henkilöstä toiseen. Tämän mahdollisuudet voivat olla synkät, mutta ne ovat olemassa; siksi sinun ei pidä ottaa riskejä trimmeriä käytettäessä.

2- Ihon ärsytys:

Et koskaan tiedä, kuinka henkilö käyttää trimmeriään tai missä kunnossa hän pitää ja huoltaa trimmeriään. Ihmiset voivat olla väsyneitä ja laiskoja, eivätkä nämä ihmiset välitä trimmeriensä terien kunnosta; he voivat pestä trimmerin vedellä, mutta eivät anna veden kuivua. Kaikki tämä vaikuttaa terien kuntoon, ne voivat ruostua, ja kun käytät niitä kasvoillesi, trimmeri voi aiheuttaa huonon leikkauksen tai ehkä ihon ärsytystä.

Trimmerit eivät ehkä näytä yhtä intiimiltä kuin terät, mutta ne raapuvat ihoa käyttäessään niitä. niiden ylläpito on toinen hyvin henkilökohtainen asia. Kun käytät trimmeriäsi, voit olla varma, että sinulla on kunnolla puhdistettu henkilökohtainen trimmeri, joka ei aiheuta tulehduksia tai ihoärsytystä. Varmistaaksesi parhaan trimmauskokemuksen, valitse trimmeri Mr. Parta; trimmerimme ovat ratkaisu kaikkiin ongelmiin, joita voit kohdata trimmeriä käytettäessä. Katso verkkosivuiltamme lisätietoja parhaista saatavilla olevista trimmeristä.

Takaisin blogiin