Beard Rollers för skäggväxt

Mitä hyötyä Beard Rollerista on parran kasvulle?

Saatat etsiä tapoja nopeuttaa sitä parran kasvua jos partasi ei kehity niin paksuksi ja täyteläiseksi kuin haluaisit.

Derma-rullat, joita on pitkään käytetty ryppyjen, suurien ihohuokosten ja aknearpien hoitoon, ovat viime aikoina saavuttaneet suosiota miesten keskuudessa. Mikroneulaus on termi tälle toiminnalle. Ihon ulkokerroksen lävistävät pienet ruostumattomasta teräksestä tai titaanista valmistetut neulat, jotka on upotettu teloihin mikroneulauksen aikana, mikä edistää ihon kollageenin muodostumista.

Hiusten kasvua voidaan helpottaa myös käyttämällä dermarullia tai (kuten sitä usein kutsutaan partarullia) muiden tuotteiden kanssa, enimmäkseen. Lisätietoja derma-teloista ja niiden käytöstä on tämän artikkelin seuraavissa osissa.

Kuinka Derma Rollers auttaa parran kasvussa?

Mikroneulauksella on todistetusti todistetusti ihon terveyden parantaminen. Esimerkiksi mikroneulaus voi parantaa parran karvojen kasvua lisäämällä ravintopitoista verenkiertoa alueelle ja käynnistämällä kollageenin ja keratiinin muodostumisen. Sekä terve iho että terve hiusten kasvu riippuvat hyvästä verenkierrosta. Lisäksi kantasolujen kehitystekijöitä voidaan aktivoida derma rollingin avulla.

Ota selvää kahdeksasta edusta, jotka liittyvät dermarullan käyttämiseen parrallesi, ennen kuin päätät, sisällytätkö sen päivittäiseen hoitoon:

Fördelar med Beard Roller

  • Stimuloi hiusten kasvua: Beard Roller voi edistää kasvojen karvojen kasvua. Parralle tehdyn dermarollerin käyttö on helpoin tapa tehdä hoito, jonka usein kosmetologit ja ihotautilääkärit tekevät kotona. Kasvojen karvasi voivat kehittyä ja täyttää kaljuja kohtia viikoittaisilla hoitokerroilla. Partasi paksuus voi vaihdella geeneistäsi, hormoneistasi ja elämäntapavalinnoistasi riippuen. Harkitse elämäntapamuutosten tekemistä, jos edistymisesi on epätasaista. Järjestä viikoittainen partaderma roller -istunto osaksi parranhoito-ohjelmaasi.
  • Kohdennettu hoito: Dermarollerin kyky keskittyä sinne, missä sitä eniten tarvitaan, on yksi sen parhaista ominaisuuksista. Useimmat asiantuntijat suosittelevat mallin luomista, joka menee jokaisen käsittelemäsi alueen yli viidestä seitsemään kertaa. Käytä kasvojasi vipuvaikutuksena ja hiero partadermarollerilla ihoa ja kasvojen hiuksia suorin linjoin tai tasaisin, vinottain liikkein. Älä väännä tai käännä rumpua, kun neulat ovat kosketuksissa ihon kanssa. Yritä välttää näiden alueiden liiallista käsittelyä edistääksesi epätasaista hiusten kasvua. Vältä pyörimästä tietyn alueen yli yli seitsemän kertaa yhden mikroneulaustoimenpiteen aikana. Myös hoitojen hyödyt, kuten karvojen kehittyminen alueilla, joilla se on nyt harvassa, vaatii aikaa, ennen kuin ihosi toipuu niistä.
  • Kollageenin ja keratiinin tuotanto: Jokainen partaderman rullauskerta lisää keratiinitasoja, jotka liittyvät hiusten kasvukiertoon, ja kollageenitasoja, jotka liittyvät ihosolujen kiertoon. Mikroneulaa partasi vähintään kerran viikossa ylläpitääksesi nopeaa uusiutumisnopeutta. Parranhoitotuotteet voivat muuttaa hiusten ulkonäköä ja tuntumaa välittömästi, mutta parran kasvaminen merkittävästi ja jopa pidempään voi kestää jopa kolme kuukautta. Katso kaikki dermarullan käytön vaikutukset partaan.

Partarullan käyttö on edullinen ja helppo tapa edistää parran kasvua kotona ilman kalliita matkoja kampaamossa tai ihonhoitoalan ammattilaisella. Se lisää keratiinin ja kollageenin muodostumista ja kierrättää enemmän verta. Mikroneulaus on yksi tehokkaimmista tavoista edistää hiusten kasvua, vaikka sen aloittaminen voi viedä jonkin aikaa.

Monissa keskustelupalstoissa kaverit ylistävät hämmästyttäviä tuloksia, joita he ovat saaneet helmirullalla, jonka on myös tieteellisesti todistettu edistävän kasvojen karvojen kasvua.

Takaisin blogiin